Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Śląsk Wrocław S.A. KKS Niebo
XXX Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 17.7
very good Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Figuera onderschept slim de pass. Figuera probeert naar een medespeler te passen. Rezner rent richting de bal. van der Heide verovert de bal door een tackle van achteren. van der Heide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - KKS Niebo 1:0

7e minuut.
Bokłaga rent richting de bal. Gładysiak onderschept slim de pass. Gładysiak probeert naar een medespeler te passen. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stolarz trapt de bal weg. Hannawald kopt de bal weg. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide haalt uit met een fantastische trap. Stolarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - KKS Niebo 2:0

9e minuut.
Cwalina met de inworp. Gładysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiak probeert naar een medespeler te passen. van der Heide rent richting de bal. van der Heide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - KKS Niebo 3:0

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Klimko de bal onder controle te krijgen. Bokłaga met een sublieme pass. Daar is Klimko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - KKS Niebo 4:0

17e minuut.
Stolarz trapt de bal weg van het doel. Figuera kopt de bal weg. Daar is Rezner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Heide onderschept slim de pass. van der Heide schiet op doel. Stolarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Bućko is nu in balbezit. Strapko onderschept slim de pass. Strapko met een sublieme pass. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Stolarz speelt de bal door. Hannawald kopt de bal weg. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide schiet op doel. Klimko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hannawald onderschept slim de pass. Hannawald passt de bal met de wreef. Klungelig pakt van der Heide de bal. van der Heide schiet op doel. Rezner probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bućko passt de bal in één keer door. Hannawald rent richting de bal. Hannawald geeft de bal voor. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - KKS Niebo 5:0

39e minuut.
Daar is Hannawald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannawald passt de bal zonder na te denken. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rezner de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gładysiak zal de hoekschop nemen. Klimko kopt de bal weg. Strapko is nu in balbezit. Strapko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hannawald probeert de bal met de borst te controleren. van der Heide rent richting de bal. Hannawald bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannawald haalt uit met een fantastische trap. Klimko probeert de bal aan de voet te houden. Stolarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rezner verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gładysiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hannawald de bal. Hannawald passt de bal in één keer door. van der Heide rent richting de bal. van der Heide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - KKS Niebo 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Śląsk Wrocław S.A. 13%, KKS Niebo 87%.
WKS Śląsk Wrocław S.A. - KKS Niebo 6:0

48e minuut.
Smutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Figuera verovert de bal door een tackle van achteren. Figuera met een sublieme pass. van der Heide rent richting de bal. van der Heide draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Fuga onderschept slim de pass. Fuga geeft een hoge lob. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gładysiak met een sublieme pass. Cwalina rent richting de bal. Cwalina passt de bal in één keer door. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gładysiak passt de bal met de wreef. Hannawald is nu in balbezit. Hannawald passt de bal zonder na te denken. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Strapko passt de bal met de wreef. Hannawald bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannawald passt de bal met de wreef. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide haalt uit met een fantastische trap. Stolarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - KKS Niebo 7:0

73e minuut.
Figuera met de inworp. Hannawald bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannawald met een sublieme pass. Klungelig pakt Strapko de bal. Strapko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Strapko bereikt de bal nog maar net als eerste. Strapko passt de bal met de wreef. Burza bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide onderschept slim de pass. van der Heide draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klimko met een harde bal richting middenveld. Gładysiak kopt de bal weg. Rezner probeert de bal met de borst te controleren. van der Heide onderschept slim de pass. van der Heide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - KKS Niebo 8:0

80e minuut.
Strapko geeft een hoge lob. van der Heide probeert de bal aan de voet te houden. Rezner is nu in balbezit. van der Heide verovert de bal door een tackle van achteren. van der Heide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - KKS Niebo 9:0

83e minuut.
Figuera kan de bal niet met de borst controleren. Figuera probeert naar een medespeler te passen. Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide verovert de bal door een tackle van achteren. van der Heide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rezner met een harde bal richting middenveld. Hannawald kopt de bal weg. Daar is van der Heide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Heide draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Figuera kopt de bal weg. Daar is Bućko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strapko bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rezner geeft de bal voor. Figuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Figuera passt de bal zonder na te denken. van der Heide rent richting de bal. van der Heide haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Strapko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Heide rent richting de bal. van der Heide draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Śląsk Wrocław S.A. 17%, KKS Niebo 83%.
WKS Śląsk Wrocław S.A. - KKS Niebo 9:0