Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Umbriaga 2024 UKS Pogorzanka Pogorzyce
Mid 2.0 - Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 19
good Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Widłak is nu in balbezit. Widłak passt de bal in één keer door. Kłaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turri verovert de bal door een tackle van achteren. Turri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Umbriaga 2024 - UKS Pogorzanka Pogorzyce 1:0

3e minuut.
Szawica speelt de bal door. Klungelig pakt Bugdoł de bal. Widłak onderschept slim de pass. Widłak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gromek de bal. Turri is nu in balbezit. Paal!
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bąkowski zal de hoekschop nemen. Cierzniak is nu in balbezit. Cierzniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Płaza geeft een hoge lob. Turri kopt de bal weg. Widłak rent richting de bal. Widłak draait met de bal, schiet en ... Moskalewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Guillén geeft een hoge lob. Daar is Krukowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widłak rent richting de bal. Widłak draait met de bal, schiet en ... Moskalewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Umbriaga 2024 - UKS Pogorzanka Pogorzyce 2:0

15e minuut.
Pieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniek passt de bal zonder na te denken. Turri bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak is nu in balbezit. Widłak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Widłak draait met de bal, schiet en ... Gromek speelt de bal door. Daar is Płaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turri bereikt de bal nog maar net als eerste. Turri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Umbriaga 2024 - UKS Pogorzanka Pogorzyce 3:0

32e minuut.
Bąkowski met de inworp. Turri rent richting de bal. Turri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cierzniak de bal. Cierzniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Coca speelt de bal door. Cierzniak is nu in balbezit. Cierzniak geeft een hoge lob. Turri probeert de bal met de borst te controleren. Turri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moskalewicz speelt de bal door. Coca geeft een lange en hoge pass. Krukowiecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Widłak rent richting de bal. Widłak haalt uit met een fantastische trap. Moskalewicz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Turri is nu in balbezit. Krukowiecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turri raakt geblesseerd tijdens het duel. Krukowiecki geeft een lange en hoge pass. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Widłak neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Umbriaga 2024 - UKS Pogorzanka Pogorzyce 4:0

41e minuut.
Bąkowski speelt de bal door. Turri is nu in balbezit. Turri probeert naar een medespeler te passen. Widłak is nu in balbezit. Widłak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Turri verovert de bal door een tackle van achteren. Widłak rent richting de bal. Turri rent richting de bal. Widłak rent richting de bal. Widłak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Umbriaga 2024 27%, UKS Pogorzanka Pogorzyce 73%.
KS Umbriaga 2024 - UKS Pogorzanka Pogorzyce 4:0

48e minuut.
Coca rent richting de bal. Coca speelt de bal door. Turri bereikt de bal nog maar net als eerste. Turri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Umbriaga 2024 - UKS Pogorzanka Pogorzyce 5:0

50e minuut.
Turri passt de bal in één keer door. Widłak is nu in balbezit. Turri is nu in balbezit. Turri haalt uit met een fantastische trap. Moskalewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Umbriaga 2024 - UKS Pogorzanka Pogorzyce 6:0

56e minuut.
Maszudziński kopt de bal weg. Masztak rent richting de bal. Masztak passt de bal zonder na te denken. Bugdoł is nu in balbezit. Bugdoł draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bugdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén geeft een hoge lob. Turri kopt de bal weg. Widłak rent richting de bal. Widłak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Moskalewicz trapt de bal weg van het doel. Cierzniak rent richting de bal. Cierzniak geeft de bal voor. Widłak is nu in balbezit. Widłak haalt uit met een fantastische trap. Moskalewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Umbriaga 2024 - UKS Pogorzanka Pogorzyce 7:0

82e minuut.
Szawica heeft problemen om de bal te vangen. Widłak verovert de bal door een tackle van achteren. Turri bereikt de bal nog maar net als eerste. Turri haalt uit met een fantastische trap. Moskalewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Umbriaga 2024 - UKS Pogorzanka Pogorzyce 8:0

87e minuut.
Turri is nu in balbezit. Widłak rent richting de bal. Turri is nu in balbezit. Turri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Umbriaga 2024 - UKS Pogorzanka Pogorzyce 9:0

89e minuut.
Cierzniak geeft een hoge lob. Krukowiecki kopt de bal weg. Kłaczkowski probeert de bal aan de voet te houden. Cierzniak rent richting de bal. Cierzniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Umbriaga 2024 38%, UKS Pogorzanka Pogorzyce 62%.
KS Umbriaga 2024 - UKS Pogorzanka Pogorzyce 9:0