Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kwasożłopy Smooth Operators
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Kasprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak rent richting de bal. Walusiak passt de bal met de wreef. Kasprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bochnia rent richting de bal. Kasprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwasożłopy - Smooth Operators 0:1

13e minuut.
Walusiak onderschept slim de pass. Kasprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki is nu in balbezit. Kasprzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kasprzyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Walusiak rent richting de bal. Walusiak passt de bal zonder na te denken. Cichacki is nu in balbezit. Kasprzyk onderschept slim de pass. Kasprzyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cichacki kopt de bal weg. Kundys speelt de bal door. Piórkowski heeft problemen om de bal te vangen. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kwasożłopy - Smooth Operators 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwasożłopy 69%, Smooth Operators 31%.
Kwasożłopy - Smooth Operators 0:2

59e minuut.
Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochnia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walusiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pomprowicz met een snel genomen vrije trap. Ciemny rent richting de bal. Kasprzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kasprzyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwasożłopy - Smooth Operators 0:3

85e minuut.
Mrzygłód verovert de bal door een tackle van achteren. Mrzygłód speelt de bal door. Kojzar is nu in balbezit. Piórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kwasożłopy - Smooth Operators 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwasożłopy 47%, Smooth Operators 53%.
Kwasożłopy - Smooth Operators 1:3