Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0160
  • Stadion: ktośki Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3088
ktośki KS Wyry 06
Normal Tactiek nono
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 46.3
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Noe probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk kan de bal niet met de borst controleren. Płomyk is nu in balbezit. Ratajczyk onderschept slim de pass. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Echaverri is nu in balbezit. Płomyk rent richting de bal. Ratajczyk onderschept slim de pass. Noe is nu in balbezit. Noe draait met de bal, schiet en ... Woźniakowski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchtner onderschept slim de pass. Fuchtner geeft een lange en hoge pass. Echaverri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - KS Wyry 06 0:1

8e minuut.
Wasiluk rent richting de bal. Radziwon onderschept slim de pass. Radziwon probeert naar een medespeler te passen. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - KS Wyry 06 0:2

9e minuut.
Echaverri draait met de bal, schiet en ... Kuprijańczyk kopt de bal weg. Jarzębowski heeft problemen om de bal te vangen. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. Woźniakowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - KS Wyry 06 0:3

16e minuut.
Echaverri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Noe de bal. Noe speelt de bal door. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Woźniakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Echaverri verovert de bal door een tackle van achteren. Noe rent richting de bal. Noe passt de bal in één keer door. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Woźniakowski met een harde bal richting middenveld. Fiorini kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuprijańczyk de bal. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Radziwon is nu in balbezit. Fiorini probeert naar een medespeler te passen. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Noe is nu in balbezit. Noe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - KS Wyry 06 0:4

29e minuut.
Morffi kopt de bal weg. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk passt de bal in één keer door. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - KS Wyry 06 0:5

30e minuut.
D´costa met een sublieme pass. Fuchtner probeert naar een medespeler te passen. Jarzębowski is nu in balbezit. Ratajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - KS Wyry 06 0:6

34e minuut.
Daar is Echaverri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echaverri schiet op doel. Daar is Płomyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noe rent richting de bal. Noe draait met de bal, schiet en ... Woźniakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - KS Wyry 06 0:7

38e minuut.
D´costa heeft problemen om de bal te vangen. D´costa met een sublieme pass. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri draait met de bal, schiet en ... Woźniakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - KS Wyry 06 0:8

40e minuut.
Fuchtner probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Echaverri de bal. Echaverri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Woźniakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Zięba rent richting de bal. Fiorini probeert naar een medespeler te passen. Noe probeert naar een medespeler te passen. Echaverri rent richting de bal. Echaverri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Klungelig pakt Rębała de bal. Fuchtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchtner probeert naar een medespeler te passen. Echaverri rent richting de bal. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fiorini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ratajczyk de bal. Ratajczyk passt de bal zonder na te denken. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Noe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Echaverri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ktośki 84%, KS Wyry 06 16%.
ktośki - KS Wyry 06 0:8

49e minuut.
Noe is nu in balbezit. Noe passt de bal met de wreef. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ratajczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - KS Wyry 06 0:9

54e minuut.
Ratajczyk geeft een hoge lob. D´costa kopt de bal weg. Echaverri rent richting de bal. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - KS Wyry 06 0:10

60e minuut.
Radziwon met een sublieme pass. Taborski is nu in balbezit. Fuchtner verovert de bal door een tackle van achteren. Fuchtner geeft de bal voor. Woźniakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - KS Wyry 06 0:11

60e minuut.
Macierewicz is nu in balbezit. Ratajczyk onderschept slim de pass. Rębała speelt de bal door. D´costa is nu in balbezit. D´costa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ratajczyk onderschept slim de pass. Ratajczyk passt de bal zonder na te denken. Echaverri rent richting de bal. Echaverri draait met de bal, schiet en ... Woźniakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - KS Wyry 06 0:12

68e minuut.
Echaverri rent richting de bal. Jarzębowski is nu in balbezit. Echaverri verovert de bal door een tackle van achteren. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - KS Wyry 06 0:13

71e minuut.
Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchtner passt de bal zonder na te denken. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - KS Wyry 06 0:14

75e minuut.
Zwirko passt de bal met de wreef. Radziwon rent richting de bal. Fiorini met een sublieme pass. D´costa rent richting de bal. D´costa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - KS Wyry 06 0:15

77e minuut.
Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morffi krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Radziwon geeft een lange en hoge pass. Echaverri is nu in balbezit. Fiorini rent richting de bal. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - KS Wyry 06 0:16

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuchtner met een snelle inworp. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Woźniakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - KS Wyry 06 0:17

86e minuut.
Fuchtner geeft een hoge lob. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk met een sublieme pass. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Klungelig pakt Echaverri de bal. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk passt de bal zonder na te denken. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Noe geeft de bal voor. Klungelig pakt Echaverri de bal. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk schiet op doel. Woźniakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - KS Wyry 06 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ktośki 77%, KS Wyry 06 23%.
ktośki - KS Wyry 06 0:18