Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ben Futbol lamerskie pały
Normal Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 45.9
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Gaduła probeert naar een medespeler te passen. Chowański heeft problemen om de bal te vangen. Arcaro geeft de bal voor. Puńko heeft problemen om de bal te vangen. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Tuczek bokst de bal weg.

4e minuut.
Sobociński geeft een lange en hoge pass. Gaduła kopt de bal weg. Mlka probeert de bal aan de voet te houden. Bellini rent richting de bal. Bellini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Leś rent richting de bal. Bellini verovert de bal door een tackle van achteren. Bellini met een sublieme pass. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Leś geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stadlhuber met de inworp. Burtchen rent richting de bal. Burtchen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Karjatse passt de bal zonder na te denken. Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bellini de bal. Bellini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Menashe is nu in balbezit. Menashe passt de bal in één keer door. Burtchen met een sublieme pass. Bellini is nu in balbezit. Bellini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Futbol - lamerskie pały 0:1

26e minuut.
Bellini draait met de bal, schiet en ... Tuczek speelt de bal door. Daar is Rząsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Futbol - lamerskie pały 0:2

30e minuut.
Bellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellini speelt de bal door. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel. Tuczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Futbol - lamerskie pały 0:3

33e minuut.
Rząsa rent richting de bal. Mlka onderschept slim de pass. Mlka speelt de bal door. Klungelig pakt Menashe de bal. Menashe geeft een lange en hoge pass. Tuczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bellini is nu in balbezit. Puńko is nu in balbezit. Reyman geeft een lange en hoge pass. Bellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Futbol - lamerskie pały 0:4

43e minuut.
Bellini geeft de bal voor. Burtchen rent richting de bal. Sadłowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burtchen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bellini kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Futbol 82%, lamerskie pały 18%.
Ben Futbol - lamerskie pały 0:4

53e minuut.
Menashe onderschept slim de pass. Menashe speelt de bal door. Bellini is nu in balbezit. Bellini draait met de bal, schiet en ... Ciesielski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Futbol - lamerskie pały 0:5

56e minuut.
Eigler rent richting de bal. Eigler passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bellini de bal. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Eigler geeft een lange en hoge pass. Puńko kopt de bal weg. Burtchen rent richting de bal. Burtchen schiet op doel. Tuczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Futbol - lamerskie pały 0:6

65e minuut.
Eigler geeft de bal voor. Bellini rent richting de bal. Puńko rent richting de bal. Puńko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Futbol - lamerskie pały 0:7

68e minuut.
Bellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Reyman geeft een hoge lob. Menashe is nu in balbezit. Menashe geeft de bal voor. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Rząsa kopt de bal weg. Menashe probeert de bal met de borst te controleren. Menashe passt de bal in één keer door. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Sobociński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menashe rent richting de bal. Menashe geeft een hoge lob. Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Futbol - lamerskie pały 0:8

81e minuut.
Chowański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bellini rent richting de bal. Bellini passt de bal met de wreef. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlka onderschept slim de pass. Mlka passt de bal met de wreef. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Futbol - lamerskie pały 0:9

83e minuut.
Rząsa heeft problemen om de bal te vangen. Bellini onderschept slim de pass. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel. Ciesielski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Futbol - lamerskie pały 0:10

88e minuut.
Arcaro geeft de bal voor. Klungelig pakt Leś de bal. Bellini speelt de bal door. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Futbol 73%, lamerskie pały 27%.
Ben Futbol - lamerskie pały 0:10