Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnicy Lambada Choroszcz
Normal Tactiek 2007_1
45% Balbezit 55%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 44.2
waardeloos Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Simonnet passt de bal met de wreef. Lobató rent richting de bal. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo draait met de bal, schiet en ... Gościniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnicy - Lambada Choroszcz 0:1

8e minuut.
Lobató speelt de bal door. Naumiuk is nu in balbezit. Simonnet onderschept slim de pass. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnicy - Lambada Choroszcz 0:2

20e minuut.
Jachtunowicz is nu in balbezit. Simonnet onderschept slim de pass. Angulo is nu in balbezit. Angulo draait met de bal, schiet en ... Gościniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

23e minuut.
Pera passt de bal met de wreef. Vintilă rent richting de bal. Vintilă passt de bal met de wreef. Simonnet rent richting de bal. Simonnet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Konkol is nu in balbezit. Angulo onderschept slim de pass. Angulo passt de bal met de wreef. Lobató bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobató haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Konkol geeft een lange en hoge pass. Zdrzałek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Simonnet de bal. Simonnet draait met de bal, schiet en ... Gościniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnicy - Lambada Choroszcz 0:3

33e minuut.
Zdrzałek is nu in balbezit. Zdrzałek met een sublieme pass. Lobató speelt de bal door. Simonnet is nu in balbezit. Simonnet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pera kopt de bal weg. Ceunen is nu in balbezit. Vintilă speelt de bal door. Simonnet rent richting de bal. Simonnet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnicy - Lambada Choroszcz 0:4

35e minuut.
Modliński passt de bal met de wreef. Konkol probeert naar een medespeler te passen. Naumiuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonnet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Durbel speelt de bal door. Ceunen rent richting de bal. Ceunen passt de bal in één keer door. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo schiet op doel. Gościniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Księżyc geeft een hoge lob. Gościniak met een sublieme pass. Ceunen kopt de bal weg. Simonnet is nu in balbezit. Simonnet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Angulo heeft problemen om de bal te vangen. Angulo schiet op doel. Gościniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnicy - Lambada Choroszcz 0:5

41e minuut.
Vintilă heeft problemen om de bal te vangen. Vintilă met een sublieme pass. Pera controleert de bal met de borst. Pera geeft een lange en hoge pass. Simonnet krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Naumiuk met een sublieme pass. Vintilă rent richting de bal. Vintilă passt de bal in één keer door. Simonnet is nu in balbezit. Simonnet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnicy - Lambada Choroszcz 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnicy 87%, Lambada Choroszcz 13%.
Górnicy - Lambada Choroszcz 0:6

46e minuut.
Simonnet probeert naar een medespeler te passen. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo probeert naar een medespeler te passen. Lobató rent richting de bal. De bal raakt de paal. Lobató bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobató draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnicy - Lambada Choroszcz 0:7

60e minuut.
Ceunen met een sublieme pass. Angulo is nu in balbezit. Angulo passt de bal in één keer door. Simonnet rent richting de bal. Simonnet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnicy - Lambada Choroszcz 0:8

62e minuut.
Ceunen probeert naar een medespeler te passen. Zdrzałek probeert naar een medespeler te passen. Simonnet rent richting de bal. Simonnet haalt uit met een fantastische trap. Gościniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnicy - Lambada Choroszcz 0:9

65e minuut.
Klungelig pakt Simonnet de bal. Simonnet speelt de bal door. Lobató is nu in balbezit. Lobató geeft een hoge lob. Simonnet maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnicy - Lambada Choroszcz 0:10

66e minuut.
Lobató geeft een hoge lob. Angulo is nu in balbezit. Jachtunowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Angulo raakt geblesseerd tijdens het duel. Angulo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Lobató heeft problemen om de bal te vangen. Lobató speelt de bal door. Angulo rent richting de bal. Angulo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnicy - Lambada Choroszcz 0:11

68e minuut.
Lobató is nu in balbezit. Simonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobató is nu in balbezit. Simonnet is nu in balbezit. Simonnet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gościniak speelt de bal door. Inworp. Zdrzałek met een snelle inworp. Lobató geeft een lange en hoge pass. Angulo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnicy - Lambada Choroszcz 0:12

81e minuut.
Fonfara heeft problemen om de bal te vangen. Lobató geeft de bal voor. Daar is Konkol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angulo rent richting de bal. Angulo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Gościniak trapt de bal weg van het doel. Vintilă speelt de bal door. Lobató bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobató draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnicy - Lambada Choroszcz 0:13

82e minuut.
Modliński speelt de bal door. Kuliński is nu in balbezit. Angulo begaat een overtreding. Angulo krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Simonnet is nu in balbezit. Lobató rent richting de bal. Lobató passt de bal zonder na te denken. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnicy - Lambada Choroszcz 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnicy 79%, Lambada Choroszcz 21%.
Górnicy - Lambada Choroszcz 0:14