Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plej Hart Goł Pro Tęcza Siecieborowice
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Zajdel met een snelle inworp. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski geeft de bal voor. Sowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sękowski rent richting de bal. Sękowski passt de bal met de wreef. Szuprytowski heeft problemen om de bal te vangen. Sękowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sękowski haalt uit met een fantastische trap. Grablewski bokst de bal weg. Klungelig pakt Kondracki de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Polewicz is nu in balbezit. Polewicz geeft een lange en hoge pass. Chrząstowski rent richting de bal. Chrząstowski geeft een lange en hoge pass. Dzięciołowski kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Soczewka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tetwin is nu in balbezit. Tetwin haalt uit met een fantastische trap. Kondracki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Plej Hart Goł Pro - Tęcza Siecieborowice 1:0

24e minuut.
Krzywda speelt de bal door. Sokół is nu in balbezit. Sokół passt de bal met de wreef. Tetwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Krzywda speelt de bal door. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski geeft de bal voor. Bilko rent richting de bal. Bilko speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plej Hart Goł Pro 44%, Tęcza Siecieborowice 56%.
Plej Hart Goł Pro - Tęcza Siecieborowice 1:0

48e minuut.
Chrząstowski probeert naar een medespeler te passen. Polewicz is nu in balbezit. Polewicz passt de bal in één keer door. Czerwiec is nu in balbezit. Czerwiec geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Soczewka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guzek komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Chrząstowski onderschept slim de pass. Chrząstowski met een sublieme pass. Daar is Czerwiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwiec schiet op doel. Bagrowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bagrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Polewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewicz geeft een hoge lob. Czerwiec rent richting de bal. Czerwiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Plej Hart Goł Pro - Tęcza Siecieborowice 1:1

67e minuut.
Tetwin is nu in balbezit. Czerwiec verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiec speelt de bal door. Dzięciołowski is nu in balbezit. Dzięciołowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plej Hart Goł Pro - Tęcza Siecieborowice 1:2

72e minuut.
Bilko is nu in balbezit. Bilko passt de bal in één keer door. Krawczyk is nu in balbezit. Czerwiec verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiec draait met de bal, schiet en ... Mojżysz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Synowiec heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plej Hart Goł Pro - Tęcza Siecieborowice 1:3

73e minuut.
Szuprytowski met een sublieme pass. Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec begaat een overtreding. Czerwiec krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Guzek met een sublieme pass. Sękowski rent richting de bal. Sękowski probeert naar een medespeler te passen. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Krawczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Polewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polewicz probeert naar een medespeler te passen. Dzięciołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzięciołowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mojżysz probeert naar een medespeler te passen. Bilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilko met een sublieme pass. Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plej Hart Goł Pro 59%, Tęcza Siecieborowice 41%.
Plej Hart Goł Pro - Tęcza Siecieborowice 1:3