Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tęcza Siecieborowice SC Banda
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Hiacynt schiet op doel. Sokół kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Polewicz de bal onder controle te krijgen. Młocek is nu in balbezit. Młocek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerwazy met een snelle inworp. Arceusz rent richting de bal. Arceusz geeft de bal voor. Guzek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grablewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kondracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondracki geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arceusz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mytnik krijgt zijn hoofd ertegen. Grablewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Czerwiec geeft de bal voor. Klungelig pakt Kościulek de bal. Grzebinoga speelt de bal door. Hiacynt is nu in balbezit. Hiacynt haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Siecieborowice - SC Banda 0:1

24e minuut.
Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek passt de bal met de wreef. Polewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiacynt onderschept slim de pass. Hiacynt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Grzebinoga kopt de bal weg. Wójciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójciak speelt de bal door. Młocek is nu in balbezit. Młocek schiet op doel. Grablewski bokst de bal weg.

41e minuut.
Hiacynt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiacynt speelt de bal door. Czerwiec speelt de bal door. Dzięciołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzięciołowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tęcza Siecieborowice - SC Banda 1:1

44e minuut.
Chrząstowski passt de bal zonder na te denken. Grzebinoga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czerwiec. Czerwiec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Siecieborowice 59%, SC Banda 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tęcza Siecieborowice - SC Banda 1:1

46e minuut.
Gerwazy is nu in balbezit. Polewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerwazy begaat een overtreding. Gerwazy krijgt een gele kaart. Polewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Polewicz kan niet meer verder spelen. Kopistecki komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bilko verovert de bal door een tackle van achteren. Bilko geeft de bal voor. Dzięciołowski is nu in balbezit. Dzięciołowski schiet op doel. Walczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bilko probeert de bal met de borst te controleren. Hiacynt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bilko. Hiacynt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wójciak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Siecieborowice - SC Banda 1:2

75e minuut.
Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec probeert naar een medespeler te passen. Kościulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzięciołowski is nu in balbezit. Dzięciołowski schiet op doel. Walczewski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Wójciak met een sublieme pass. Młocek rent richting de bal. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek haalt uit met een fantastische trap. Grablewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Hiacynt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Janus komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Radwan probeert de bal aan de voet te houden. Wójciak probeert naar een medespeler te passen. Mytnik is nu in balbezit. Mytnik schiet op doel. Kondracki probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Siecieborowice 63%, SC Banda 37%.
Tęcza Siecieborowice - SC Banda 1:2