Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 20:00
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0161
  • Stadion: DBX Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 2873
DBX lamerskie pały
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 45.3
poor Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Mlka onderschept slim de pass. Mlka met een sublieme pass. Daar is Bellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellini schiet op doel. Pałasz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DBX - lamerskie pały 0:1

6e minuut.
Pałasz trapt de bal weg. Bellini kopt de bal weg. Daar is Miąszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Eigler kopt de bal weg. Bellini rent richting de bal. Bellini met een sublieme pass. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DBX - lamerskie pały 0:2

9e minuut.
Eigler verovert de bal door een tackle van achteren. Eigler geeft de bal voor. Klungelig pakt Dziewanowski de bal. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lumpek rent richting de bal. Bellini rent richting de bal. Puńko is nu in balbezit. Puńko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dziewanowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DBX - lamerskie pały 0:3

12e minuut.
Radke is nu in balbezit. Bellini onderschept slim de pass. Bellini probeert naar een medespeler te passen. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mlka is nu in balbezit. Mlka passt de bal met de wreef. Eigler probeert de bal aan de voet te houden. Bellini is nu in balbezit. Bellini draait met de bal, schiet en ... Pałasz bokst de bal weg.

16e minuut.
Menashe rent richting de bal. Menashe geeft een lange en hoge pass. Puńko heeft problemen om de bal te vangen. Puńko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Radke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burtchen neemt de hoekschop. Puńko krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Burtchen rent richting de bal. Burtchen geeft een lange en hoge pass. Miąszkiewicz kopt de bal weg. Burtchen rent richting de bal. Burtchen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Piórek heeft problemen om de bal te vangen. Eigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eigler probeert naar een medespeler te passen. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Pałasz bokst de bal weg.

22e minuut.
Eigler rent richting de bal. Eigler passt de bal in één keer door. Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko draait met de bal, schiet en ... Pałasz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DBX - lamerskie pały 0:4

27e minuut.
Dziewanowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menashe met een snelle inworp. Bellini is nu in balbezit. Bellini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Piórek de bal. Eigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eigler met een sublieme pass. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Pałasz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DBX - lamerskie pały 0:5

30e minuut.
Eigler speelt de bal door. Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe passt de bal met de wreef. Bellini rent richting de bal. Bellini draait met de bal, schiet en ... Pałasz bokst de bal weg. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DBX - lamerskie pały 0:6

34e minuut.
Klungelig pakt Piórek de bal. Mlka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlka passt de bal zonder na te denken. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DBX - lamerskie pały 0:7

36e minuut.
Mlka probeert naar een medespeler te passen. Menashe heeft problemen om de bal te vangen. Kocór tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocór krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Menashe rent richting de bal. Kocór tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Menashe raakt geblesseerd tijdens het duel. Mlka met een snel genomen vrije trap. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Pałasz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DBX - lamerskie pały 0:8

40e minuut.
Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe passt de bal zonder na te denken. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel. Pałasz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DBX - lamerskie pały 0:9

42e minuut.
Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz speelt de bal door. Puńko is nu in balbezit. Bellini rent richting de bal. Bellini haalt uit met een fantastische trap. Pałasz bokst de bal weg. Bellini is nu in balbezit. Bellini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DBX - lamerskie pały 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBX 83%, lamerskie pały 17%.
DBX - lamerskie pały 0:10

46e minuut.
Puńko met een sublieme pass. Burtchen met een sublieme pass. Puńko is nu in balbezit. Klungelig pakt Bellini de bal. Bellini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Eigler onderschept slim de pass. Eigler passt de bal met de wreef. Dziewanowski is nu in balbezit. Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. Puńko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Sfora onderschept slim de pass. Sfora probeert naar een medespeler te passen. Lumpek rent richting de bal. Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. Puńko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumpek is nu in balbezit. Lumpek passt de bal zonder na te denken. Bellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellini haalt uit met een fantastische trap. Pałasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DBX - lamerskie pały 0:11

57e minuut.
Klungelig pakt Radke de bal. Bellini rent richting de bal. Puńko is nu in balbezit. Puńko draait met de bal, schiet en ... Miąszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Burtchen neemt de hoekschop. Daar is Dziewanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DBX - lamerskie pały 0:12

59e minuut.
Puńko probeert naar een medespeler te passen. Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe speelt de bal door. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pałasz probeert naar een medespeler te passen. Eigler is nu in balbezit. Eigler passt de bal met de wreef. Burtchen geeft een lange en hoge pass. Pałasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Burtchen is nu in balbezit. Burtchen geeft een lange en hoge pass. Puńko kopt de bal weg. Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DBX - lamerskie pały 0:13

63e minuut.
Menashe rent richting de bal. Menashe passt de bal in één keer door. Bellini speelt de bal door. Puńko is nu in balbezit. Puńko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DBX - lamerskie pały 0:14

77e minuut.
Burtchen geeft een hoge lob. Menashe geeft de bal voor. Miąszkiewicz rent richting de bal. Burtchen verovert de bal door een tackle van achteren. Burtchen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DBX - lamerskie pały 0:15

81e minuut.
Kocór passt de bal met de wreef. Burtchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Burtchen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko schiet op doel. Pałasz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Radke is nu in balbezit. Eigler onderschept slim de pass. Eigler geeft een lange en hoge pass. Puńko heeft problemen om de bal te vangen. Puńko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DBX - lamerskie pały 0:16

89e minuut.
Puńko is nu in balbezit. Puńko passt de bal in één keer door. Lumpek heeft problemen om de bal te vangen. Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. Puńko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBX 84%, lamerskie pały 16%.
DBX - lamerskie pały 0:16