Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warsaw Titans SC Banda
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 22
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Dędek passt de bal in één keer door. Wójciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójciak geeft een lange en hoge pass. Młocek rent richting de bal. Młocek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Radwan is nu in balbezit. Wójciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójciak passt de bal met de wreef. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Janus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podpora rent richting de bal. Podpora passt de bal met de wreef. Janus is nu in balbezit. Janus geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Titans - SC Banda 0:1

34e minuut.
Janus passt de bal met de wreef. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot is nu in balbezit. Młocek is nu in balbezit. Młocek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus verovert de bal door een tackle van achteren. Janus met een sublieme pass. Bot rent richting de bal. Bot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Radwan geeft de bal voor. Inworp. Plafko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak draait met de bal, schiet en ... Walczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Titans 58%, SC Banda 42%.
Warsaw Titans - SC Banda 0:1

54e minuut.
Kościulek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dędek met een snelle inworp. Pasiak rent richting de bal. Pasiak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Trąbek geeft de bal voor. Łydziński geeft een hoge lob. Podpora rent richting de bal. Dragon rent richting de bal. Dragon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Walczewski speelt de bal door. Rutecki kopt de bal weg. Kościulek probeert de bal aan de voet te houden. Dragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragon draait met de bal, schiet en ... Walczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Zachwyc speelt de bal door. Bot rent richting de bal. Bot passt de bal in één keer door. Arceusz is nu in balbezit. Arceusz geeft een lange en hoge pass. Harasiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Titans 39%, SC Banda 61%.
Warsaw Titans - SC Banda 0:1