Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Team Mariana AVIA Świdnik
433 2017 Tactiek By Antos
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
11 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
43.2 gemiddelde waardering 37.4
very good Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Styn stond buitenspel. Ovčina maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Öispuu de bal. Sejdić rent richting de bal. Sejdić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Badinka is nu in balbezit. Badinka geeft een hoge lob. Špirović rent richting de bal. Špirović schiet op doel. Fane probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Janczarek met een sublieme pass. Acemoğlu rent richting de bal. Sejdić onderschept slim de pass. Rico rent richting de bal. Rico schiet op doel. Fane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Badinka rent richting de bal. Badinka speelt de bal door. Špirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Špirović schiet op doel. Fane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - AVIA Świdnik 1:0

26e minuut.
Hoàng Anh met de inworp. Acemoğlu rent richting de bal. Rico begaat een overtreding. Rico krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Špirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejdić rent richting de bal. Špirović is nu in balbezit. Špirović haalt uit met een fantastische trap. Fane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - AVIA Świdnik 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Mariana 35%, AVIA Świdnik 65%.
Dream Team Mariana - AVIA Świdnik 2:0

60e minuut.
Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico met een sublieme pass. Špirović rent richting de bal. Špirović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - AVIA Świdnik 3:0

68e minuut.
Gvardiol is nu in balbezit. Gvardiol passt de bal met de wreef. Špirović rent richting de bal. Špirović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Öispuu is nu in balbezit. Öispuu geeft een lange en hoge pass. Gvardiol probeert naar een medespeler te passen. Sejdić rent richting de bal. Sejdić haalt uit met een fantastische trap. Fane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Daar is Hoàng Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovčina geeft een lange en hoge pass. Sejdić is nu in balbezit. Sejdić draait met de bal, schiet en ... Fane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - AVIA Świdnik 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Mariana 27%, AVIA Świdnik 73%.
Dream Team Mariana - AVIA Świdnik 4:0