Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pyry 061 Flying Pig F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20
poor Schieten average
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


21e minuut.
Giermek speelt de bal door. Schab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schab passt de bal zonder na te denken. Pakul is nu in balbezit. Pakul draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Gawinek geeft een lange en hoge pass. Giermek heeft problemen om de bal te vangen. Pakul begaat een overtreding. Pakul krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Gawinek is nu in balbezit. Walęcki rent richting de bal. Małek verovert de bal door een tackle van achteren. Nagiel is nu in balbezit. Nagiel haalt uit met een fantastische trap. Marszczynkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Nagiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Walęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Małek rent richting de bal. Małek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Niwiński de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyry 061 43%, Flying Pig F.C. 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pyry 061 - Flying Pig F.C. 0:0

70e minuut.
Ochojski passt de bal zonder na te denken. Schab bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul is nu in balbezit. Schab is nu in balbezit. Schab haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Drwięga probeert naar een medespeler te passen. Schab rent richting de bal. Schab geeft de bal voor. Pakul controleert de bal met de borst. Pakul schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pakul rent richting de bal. Pakul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pyry 061 - Flying Pig F.C. 0:1

83e minuut.
Schab passt de bal zonder na te denken. Ochojski rent richting de bal. Ochojski geeft de bal voor. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Walęcki speelt de bal door. Schab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schab probeert naar een medespeler te passen. Pakul rent richting de bal. Pakul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ochojski passt de bal met de wreef. Piątek rent richting de bal. Salach speelt de bal door. Pakul is nu in balbezit. Pakul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Predenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schab passt de bal met de wreef. Pakul is nu in balbezit. Pakul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyry 061 64%, Flying Pig F.C. 36%.
Pyry 061 - Flying Pig F.C. 0:1