Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flying Pig F.C. Odra Wrocław
Normal Tactiek 523
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 23.8
matig Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Ochojski geeft een lange en hoge pass. Daar is Tomaszewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gierejkiewicz de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Makieła onderschept slim de pass. Kawski onderschept slim de pass. Kawski met een sublieme pass. Łomczyk rent richting de bal. Łomczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klepczarek trapt de bal weg van het doel. Kawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawski met een sublieme pass. Łomczyk rent richting de bal. Łomczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Koźlik de bal onder controle te krijgen. Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła passt de bal met de wreef. Pakul is nu in balbezit. Pakul schiet op doel. Klepczarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Kawski heeft problemen om de bal te vangen. Schab bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kawski krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kawski onderschept slim de pass. Koźlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gawlik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Koźlik raakt geblesseerd tijdens het duel. Kawski met een snel genomen vrije trap. Paal! Marszczynkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Pig F.C. 43%, Odra Wrocław 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flying Pig F.C. - Odra Wrocław 0:0

49e minuut.
Koźlik met een sublieme pass. Kawski heeft problemen om de bal te vangen. Kawski passt de bal met de wreef. Bukowiec is nu in balbezit. Bukowiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tomaszewicz is nu in balbezit. Schab verovert de bal door een tackle van achteren. Schab probeert naar een medespeler te passen. Pakul rent richting de bal. Pakul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Walęcki geeft de bal voor. Bobola is nu in balbezit. Ochojski onderschept slim de pass. Ochojski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Pig F.C. - Odra Wrocław 1:0

80e minuut.
Kawski met een sublieme pass. Łomczyk rent richting de bal. Makieła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makieła krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Pig F.C. 58%, Odra Wrocław 42%.
Flying Pig F.C. - Odra Wrocław 1:0