Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVIA Świdnik Chciwe Szczupaki
By Antos Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
30 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 17.8
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Beta met een sublieme pass. Brama rent richting de bal. Brama passt de bal in één keer door. Styn heeft problemen om de bal te vangen. Styn schiet op doel. Kuklinowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Chciwe Szczupaki 1:0

3e minuut.
Regulewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Brzeszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzeszczyński geeft de bal voor. Daar is Beta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Parysz kopt de bal weg. Ułazik rent richting de bal. Ułazik met een sublieme pass. Beta heeft problemen om de bal te vangen. Beta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ułazik verovert de bal door een tackle van achteren. Ułazik geeft een hoge lob. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama geeft een hoge lob. Styn springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Acemoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Szmit rent richting de bal. Zehtinski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zehtinski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Zająkała verovert de bal door een tackle van achteren. Ułazik rent richting de bal. Ułazik passt de bal in één keer door. Styn rent richting de bal. Styn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Styn bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajączkowski rent richting de bal. Zajączkowski passt de bal met de wreef. Beta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Chciwe Szczupaki 2:0

17e minuut.
Kus probeert naar een medespeler te passen. Beta rent richting de bal. Beta passt de bal zonder na te denken. Styn is nu in balbezit. Styn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kozakowski geeft een lange en hoge pass. Ułazik kopt de bal weg. Daar is Spoczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brama is nu in balbezit. Brama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Chciwe Szczupaki 3:0

28e minuut.
Zajączkowski geeft de bal voor. Spoczyński rent richting de bal. Beta verovert de bal door een tackle van achteren. Brama rent richting de bal. Brama haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Klungelig pakt Ułazik de bal. Regulewicz begaat een overtreding. Ułazik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Półchłopek probeert de bal met de borst te controleren. Styn rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zajączkowski rent richting de bal. Ułazik rent richting de bal. Ułazik geeft een lange en hoge pass. Styn is nu in balbezit. Styn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Ułazik verovert de bal door een tackle van achteren. Ułazik speelt de bal door. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama schiet op doel. Kuklinowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Chciwe Szczupaki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVIA Świdnik 35%, Chciwe Szczupaki 65%.
AVIA Świdnik - Chciwe Szczupaki 4:0

52e minuut.
Zajączkowski probeert de bal met de borst te controleren. Bulek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zajączkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zehtinski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Styn bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta rent richting de bal. Beta draait met de bal, schiet en ... Kuklinowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Beta bereikt de bal nog maar net als eerste. Styn bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta rent richting de bal. Styn is nu in balbezit. Beta geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Styn is nu in balbezit. Styn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kuklinowski trapt de bal weg. Ułazik kopt de bal weg. Klungelig pakt Spoczyński de bal. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zajączkowski speelt de bal door. Beta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta passt de bal in één keer door. Daar is Styn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Styn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zajączkowski is nu in balbezit. Zajączkowski geeft een hoge lob. Brama kopt de bal weg. Beta rent richting de bal. Beta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bulek rent richting de bal. Bulek passt de bal in één keer door. Ułazik probeert naar een medespeler te passen. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zajączkowski passt de bal zonder na te denken. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Półchłopek rent richting de bal. Brama onderschept slim de pass. Brama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuklinowski met een harde bal richting middenveld. Zajączkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Styn de bal. Styn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Regulewicz controleert de bal met de borst. Ułazik verovert de bal door een tackle van achteren. Ułazik met een sublieme pass. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Spoczyński rent richting de bal. Spoczyński geeft de bal voor. Zajączkowski kopt de bal weg. Styn rent richting de bal. Styn schiet op doel. Kuklinowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ułazik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zajączkowski probeert de bal met de borst te controleren. Zajączkowski geeft een hoge lob. Beta is nu in balbezit. Beta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kiider komt het veld opgelopen. Zehtinski met de inworp. Zajączkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ułazik rent richting de bal. Ułazik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Chciwe Szczupaki 5:0

87e minuut.
Ułazik verovert de bal door een tackle van achteren. Ułazik met een sublieme pass. Klungelig pakt Brama de bal. Styn is nu in balbezit. Styn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVIA Świdnik 29%, Chciwe Szczupaki 71%.
AVIA Świdnik - Chciwe Szczupaki 5:0