Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odra Wrocław AVIA Świdnik
523 Tactiek By Antos
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.1 gemiddelde waardering 34.1
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Gierejkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Zajączkowski heeft problemen om de bal te vangen. Zajączkowski geeft een hoge lob. Styn bereikt de bal nog maar net als eerste. Styn draait met de bal, schiet en ... Klepczarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Bobola passt de bal met de wreef. Ułazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ułazik passt de bal met de wreef. Beta rent richting de bal. Beta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Wilkanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zająkała rent richting de bal. Ułazik geeft een lange en hoge pass. Styn is nu in balbezit. Styn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Murawski kopt de bal weg. Brama rent richting de bal. Brama geeft een hoge lob. Styn is nu in balbezit. Styn draait met de bal, schiet en ... Klepczarek bokst de bal weg.

28e minuut.
Kiider geeft een lange en hoge pass. Bobola heeft problemen om de bal te vangen. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama schiet op doel. Klepczarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wrocław - AVIA Świdnik 0:1

30e minuut.
Ułazik geeft een lange en hoge pass. Bobola kopt de bal weg. Ułazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ułazik geeft een hoge lob. Brama maakt een snoekduik en kopt de bal. Klepczarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Zajączkowski passt de bal met de wreef. Tomaszewicz probeert naar een medespeler te passen. Styn rent richting de bal. Brama rent richting de bal. Brama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klepczarek met een harde bal richting middenveld. Brama kopt de bal weg. Styn is nu in balbezit. Styn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wrocław - AVIA Świdnik 0:2

43e minuut.
Ułazik geeft een hoge lob. Tomaszewicz kopt de bal weg. Daar is Kawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brama is nu in balbezit. Brama haalt uit met een fantastische trap. Klepczarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Beta bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciągowski begaat een overtreding. Beta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ułazik rent richting de bal. Ułazik passt de bal in één keer door. Daar is Brama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Wrocław 65%, AVIA Świdnik 35%.
Odra Wrocław - AVIA Świdnik 0:2

48e minuut.
Kawski rent richting de bal. Beta verovert de bal door een tackle van achteren. Beta passt de bal zonder na te denken. Brama rent richting de bal. Brama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bobola rent richting de bal. Bobola passt de bal met de wreef. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama schiet op doel. Tomaszewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zajączkowski zal de hoekschop nemen. Brama is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wrocław - AVIA Świdnik 0:3

60e minuut.
Klepczarek trapt de bal weg van het doel. Ułazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ułazik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ułazik kan niet meer verder spelen. Szczoczarz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Zajączkowski geeft een hoge lob. Bobola kan de bal niet met de borst controleren. Brama is nu in balbezit. Styn rent richting de bal. Styn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Styn heeft problemen om de bal te vangen. Beta is nu in balbezit. Gierejkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Styn verovert de bal door een tackle van achteren. Styn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Bobola geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczoczarz met de inworp. Zajączkowski rent richting de bal. Zajączkowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Öispuu is nu in balbezit. Öispuu geeft de bal voor. Brama is nu in balbezit. Brama haalt uit met een fantastische trap. Klepczarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wrocław - AVIA Świdnik 0:4

83e minuut.
Beta draait met de bal, schiet en ... Gierejkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Szczoczarz kopt de bal weg. Klungelig pakt Brama de bal. Brama schiet op doel. Klepczarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wrocław - AVIA Świdnik 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Wrocław 70%, AVIA Świdnik 30%.
Odra Wrocław - AVIA Świdnik 0:5