Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RotheTeamFC KS Nowi Rurzyca
Normal Tactiek 433 2017
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 27.3
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Faure kopt de bal weg. Mikita controleert de bal met de borst. Melipichun rent richting de bal. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Melipichun rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RotheTeamFC - KS Nowi Rurzyca 0:1

28e minuut.
Mikita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wysopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysopal passt de bal zonder na te denken. Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hoàng Anh is nu in balbezit. Hoàng Anh geeft een hoge lob. Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Melipichun onderschept slim de pass. Melipichun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RotheTeamFC - KS Nowi Rurzyca 0:2

41e minuut.
Faure zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikita rent richting de bal. Wysopal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mikita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aranowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Klimkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RotheTeamFC - KS Nowi Rurzyca 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RotheTeamFC 74%, KS Nowi Rurzyca 26%.
RotheTeamFC - KS Nowi Rurzyca 0:3

46e minuut.
Montero rent richting de bal. Montero probeert naar een medespeler te passen. Mikita rent richting de bal. Mikita speelt de bal door. Chodyniecki verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Radliński is nu in balbezit. Faure onderschept slim de pass. Faure geeft de bal voor. Givens bereikt de bal nog maar net als eerste. Givens haalt uit met een fantastische trap. Klimkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RotheTeamFC 68%, KS Nowi Rurzyca 32%.
RotheTeamFC - KS Nowi Rurzyca 0:3