Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:53
  • Competitiewedstrijd: Liga I
  • Stadion: BonoU2 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35559
BonoU2 Magnifica Steaua
meci virusi 2 Tactiek 532ES
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 4
76.5 gemiddelde waardering 75.2
outstanding Schieten excellent
incredible Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


14e minuut.
Száva speelt de bal door. Canto e Castro heeft problemen om de bal te vangen. Canto e Castro met een sublieme pass. Jallow is nu in balbezit. Jallow schiet op doel. Vaz Fernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Serafimović is nu in balbezit. Torres rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pires Rodrigues. Pires Rodrigues krijgt een gele kaart. Torres raakt geblesseerd tijdens het duel. Torres komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
BonoU2 - Magnifica Steaua 0:1

21e minuut.
Cañamero speelt de bal door. Zhuangzhuang heeft problemen om de bal te vangen. Zhuangzhuang passt de bal in één keer door. Habilsoy met een sublieme pass. Cañamero geeft de bal voor. Kudrick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BonoU2 - Magnifica Steaua 0:2

24e minuut.
Sgouros onderschept slim de pass. Sgouros probeert de bal met de borst te controleren. Sgouros speelt de bal door. Jallow rent richting de bal. Jallow draait met de bal, schiet en ... Vaz Fernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Reszeli Soós onderschept slim de pass. Reszeli Soós geeft een lange en hoge pass. Mesaroş is nu in balbezit. Mesaroş geeft de bal voor. Jallow krijgt zijn hoofd ertegen. Vaz Fernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Dermul maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zhuangzhuang kopt de bal weg. Serafimović heeft problemen om de bal te vangen. Cañamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañamero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jallow onderschept slim de pass. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş passt de bal in één keer door. Jallow rent richting de bal. Jallow haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BonoU2 59%, Magnifica Steaua 41%.
BonoU2 - Magnifica Steaua 0:2

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Matolcsy stond buitenspel. Popescu komt het veld opgelopen. Drulić komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Cañamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Canto e Castro begaat een overtreding. Cañamero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canto e Castro met een sublieme pass. Cañamero met een snel genomen vrije trap. Torres springt en kopt de bal. Kudrick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BonoU2 52%, Magnifica Steaua 48%.
BonoU2 - Magnifica Steaua 0:2