Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 FC Minune
4-3-3 atac Tactiek Amical
55% Balbezit 45%
4% Spel op eigen helft 96%
58 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 30.3
average Schieten average
good Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Moure rent richting de bal. Moure speelt de bal door. Salach rent richting de bal. Salach schiet op doel. Rădulescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Rădulescu met een sublieme pass. Voyeux rent richting de bal. Voyeux passt de bal in één keer door. Salach is nu in balbezit. Salach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rădulescu trapt de bal weg. Salach kopt de bal weg. Salach is nu in balbezit. Salach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 1:0

6e minuut.
Lăcustă geeft de bal voor. Schabe is nu in balbezit. Voyeux probeert naar een medespeler te passen. Salach is nu in balbezit. Salach schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Mustalammi passt de bal in één keer door. Moure rent richting de bal. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 2:0

11e minuut.
Daar is Mustalammi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comaniciu is nu in balbezit. Salach onderschept slim de pass. Salach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 3:0

13e minuut.
Salach rent richting de bal. Mustalammi rent richting de bal. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach draait met de bal, schiet en ... Rădulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 4:0

14e minuut.
Moure speelt de bal door. Schabe met een sublieme pass. Daar is Mustalammi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustalammi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Moure rent richting de bal. Moure passt de bal in één keer door. Salach is nu in balbezit. Salach schiet op doel. Rădulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 5:0

16e minuut.
Voyeux verovert de bal door een tackle van achteren. Voyeux speelt de bal door. Mustalammi rent richting de bal. Mustalammi schiet op doel. Rădulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 6:0

18e minuut.
Comaniciu is nu in balbezit. Moure is nu in balbezit. Salach met een sublieme pass. Mustalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalammi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 7:0

20e minuut.
Orfali geeft een lange en hoge pass. Schabe probeert naar een medespeler te passen. Mustalammi heeft problemen om de bal te vangen. Salach rent richting de bal. Salach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Rădulescu met een sublieme pass. Voyeux probeert de bal met de borst te controleren. Voyeux speelt de bal door. Salach is nu in balbezit. Salach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 8:0

22e minuut.
Borowy passt de bal in één keer door. Daar is Anghelinii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salach verovert de bal door een tackle van achteren. Salach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 9:0

24e minuut.
Salach verovert de bal door een tackle van achteren. Moure bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 10:0

30e minuut.
Teslár rent richting de bal. Mustalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalammi passt de bal in één keer door. Salach rent richting de bal. Salach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 11:0

32e minuut.
Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Băsescu met een sublieme pass. Salach is nu in balbezit. Salach draait met de bal, schiet en ... Rădulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rădulescu met een harde bal richting middenveld. Schabe heeft problemen om de bal te vangen. Schabe probeert naar een medespeler te passen. Mustalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalammi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salach is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 12:0

35e minuut.
Anghelinii rent richting de bal. Salach begaat een overtreding. Anghelinii is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anghelinii zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Schabe rent richting de bal. Schabe probeert naar een medespeler te passen. Mustalammi rent richting de bal. Mustalammi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 13:0

38e minuut.
Voyeux verovert de bal door een tackle van achteren. Voyeux passt de bal met de wreef. Mustalammi is nu in balbezit. Salach rent richting de bal. Salach haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Schabe passt de bal met de wreef. Moure heeft problemen om de bal te vangen. Moure met een sublieme pass. Mustalammi is nu in balbezit. Mustalammi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mustalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalammi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Voyeux probeert naar een medespeler te passen. Salach is nu in balbezit. Mustalammi is nu in balbezit. Mustalammi schiet op doel. Rădulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Moure bereikt de bal nog maar net als eerste. Moure passt de bal zonder na te denken. Mustalammi is nu in balbezit. Mustalammi haalt uit met een fantastische trap. Rădulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 14:0

44e minuut.
Rădulescu trapt de bal weg. Salach rent richting de bal. Salach passt de bal in één keer door. Mustalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalammi draait met de bal, schiet en ... Rădulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moure rent richting de bal. Moure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 3%, FC Minune 97%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 15:0

46e minuut.
Moure onderschept slim de pass. Moure speelt de bal door. Salach rent richting de bal. Mustalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalammi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salach is nu in balbezit. Salach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 16:0

48e minuut.
Moure is nu in balbezit. Moure passt de bal met de wreef. Mustalammi rent richting de bal. Mustalammi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 17:0

50e minuut.
Schabe probeert naar een medespeler te passen. Voyeux rent richting de bal. Voyeux passt de bal zonder na te denken. Daar is Moure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moure geeft een hoge lob. Rădulescu bokst de bal weg.

52e minuut.
Schabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabe passt de bal met de wreef. Mustalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalammi haalt uit met een fantastische trap. Rădulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Moure passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Salach de bal onder controle te krijgen. Mustalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalammi draait met de bal, schiet en ... Rădulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Teslár onderschept slim de pass. Teslár met een sublieme pass. Salach rent richting de bal. Salach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rădulescu met een harde bal richting middenveld. Schabe met een sublieme pass. Mustalammi rent richting de bal. Mustalammi haalt uit met een fantastische trap. Rădulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 18:0

58e minuut.
Ciora is nu in balbezit. Ciora met een sublieme pass. Mustalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach rent richting de bal. Salach haalt uit met een fantastische trap. Rădulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Rădulescu met een sublieme pass. Salach rent richting de bal. Salach probeert naar een medespeler te passen. Moure rent richting de bal. Moure schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 19:0

61e minuut.
Băsescu passt de bal zonder na te denken. Teslár rent richting de bal. Mustalammi probeert naar een medespeler te passen. Moure bereikt de bal nog maar net als eerste. Moure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 20:0

64e minuut.
Băsescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teslár probeert de bal met de borst te controleren. Teslár speelt de bal door. Mustalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalammi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mustalammi rent richting de bal. Mustalammi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 21:0

67e minuut.
Ciora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciora geeft een hoge lob. Salach is nu in balbezit. Mustalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalammi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 22:0

68e minuut.
Moure rent richting de bal. Moure speelt de bal door. Klungelig pakt Salach de bal. Salach haalt uit met een fantastische trap. Rădulescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Moure is nu in balbezit. Moure schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach speelt de bal door. Mustalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalammi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 23:0

71e minuut.
Schabe speelt de bal door. Teslár rent richting de bal. Salach is nu in balbezit. Salach draait met de bal, schiet en ... Rădulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 24:0

74e minuut.
Rădulescu speelt de bal door. Schabe met een sublieme pass. Daar is Mustalammi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustalammi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 25:0

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Voyeux geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach haalt uit met een fantastische trap. Rădulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 26:0

78e minuut.
Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu speelt de bal door. Mustalammi is nu in balbezit. Mustalammi schiet op doel. Rădulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Schabe passt de bal zonder na te denken. Salach is nu in balbezit. Mustalammi is nu in balbezit. Moure bereikt de bal nog maar net als eerste. Moure schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salach is nu in balbezit. Salach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 27:0

84e minuut.
Schabe rent richting de bal. Schabe passt de bal met de wreef. Salach heeft problemen om de bal te vangen. Salach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Voyeux kopt de bal weg. Salach probeert de bal met de borst te controleren. Moure rent richting de bal. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 28:0

87e minuut.
Rădulescu met een harde bal richting middenveld. Daar is Comaniciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salach met een sublieme pass. Mustalammi rent richting de bal. Mustalammi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Moure bereikt de bal nog maar net als eerste. Moure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 29:0

89e minuut.
Borowy probeert de bal aan de voet te houden. Voyeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Voyeux geeft de bal voor. Mustalammi is nu in balbezit. Mustalammi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 30:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 5%, FC Minune 95%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Minune 30:0