Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jupanii Brasovului peharttec
ddd Tactiek cata 2
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
65.6 gemiddelde waardering 72.6
excellent Schieten incredible
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Anh geeft de bal voor. Chiţu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ursino maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kakas is nu in balbezit. Kakas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Otrava rent richting de bal. Smolarow tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Otrava is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ќosev met een snel genomen vrije trap. Daar is Chiţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursino rent richting de bal. Narváez verovert de bal door een tackle van achteren. Narváez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Cáceda verovert de bal door een tackle van achteren. Anh onderschept slim de pass. Anh geeft de bal voor. Narváez is nu in balbezit. Narváez haalt uit met een fantastische trap. Melo de Lima bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peppas neemt de hoekschop. Narváez krijgt zijn hoofd ertegen. Melo de Lima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Firea met een snelle inworp. Klungelig pakt Born de bal. Born geeft de bal voor. Cáceda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ќosev rent richting de bal. Calderari rent richting de bal. Calderari passt de bal met de wreef. Chiţu is nu in balbezit. Chiţu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Otrava passt de bal met de wreef. Ќosev heeft problemen om de bal te vangen. Ќosev geeft een lange en hoge pass. Chiţu is nu in balbezit. Chiţu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 37%, peharttec 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jupanii Brasovului - peharttec 0:0

47e minuut.
Narváez is nu in balbezit. Gabrian is nu in balbezit. Narváez verovert de bal door een tackle van achteren. Narváez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - peharttec 0:1

52e minuut.
Firea bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrava tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Firea raakt geblesseerd tijdens het duel. Firea met een snel genomen vrije trap. Cáceda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Żero passt de bal zonder na te denken. Cáceda rent richting de bal. Rebolledo begaat een overtreding. Rebolledo krijgt een gele kaart. Cáceda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Firea komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero geeft een hoge lob. Born met een sublieme pass. Firea bereikt de bal nog maar net als eerste. Firea geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Anh controleert de bal met de borst. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anh krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ќosev rent richting de bal. Ќosev passt de bal in één keer door. Narváez is nu in balbezit. Narváez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - peharttec 0:2

80e minuut.
Haralambie bereikt de bal nog maar net als eerste. Haralambie geeft de bal voor. Chiţu kopt de bal weg. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Borrero geeft een hoge lob. Ќosev is nu in balbezit. Ќosev geeft een hoge lob. Narváez springt en kopt de bal. Melo de Lima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - peharttec 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 46%, peharttec 54%.
Jupanii Brasovului - peharttec 0:3