Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:53
  • Competitiewedstrijd: Liga I
  • Stadion: F.C. Rapid Bucureti
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 37983
F.C. Rapid Bucuresti BonoU2
532 l1mir Tactiek meci virusi
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
74.4 gemiddelde waardering 77.8
formidabel Schieten wonderbaarlijk
uitmuntend Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


8e minuut.
Mesaroş rent richting de bal. Galdino Andrade probeert naar een medespeler te passen. Sgouros is nu in balbezit. Sgouros geeft de bal voor. Matolcsy springt en kopt de bal. Mascio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Galdino Andrade probeert naar een medespeler te passen. Budiarto is nu in balbezit. Budiarto passt de bal met de wreef. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski schiet op doel. Kudrick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Matolcsy probeert naar een medespeler te passen. Galdino Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Mesaroş is nu in balbezit. Mesaroş geeft de bal voor. Jallow maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Mansouri is nu in balbezit. Mansouri passt de bal met de wreef. Sgouros speelt de bal door. Klungelig pakt Jallow de bal. Jallow schiet op doel. Mascio bokst de bal weg.

32e minuut.
Sgouros is nu in balbezit. Sgouros passt de bal zonder na te denken. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş geeft de bal voor. Jallow krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sgouros is nu in balbezit. Sgouros geeft een hoge lob. Jallow is nu in balbezit. Jallow draait met de bal, schiet en ... Mascio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - BonoU2 0:1

42e minuut.
Bešević onderschept slim de pass. Luque is nu in balbezit. Luque geeft de bal voor. Garlick is nu in balbezit. Garlick haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Buitenspel voor Jallow. Goede buitenspelval van de verdediging. Lasagno komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 57%, BonoU2 43%.
F.C. Rapid Bucuresti - BonoU2 0:1

47e minuut.
Luque speelt de bal door. Mansouri is nu in balbezit. Mansouri geeft een hoge lob. Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matolcsy schiet op doel. Mascio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Budiarto met een snelle inworp. Vladu geeft een hoge lob. Pires Rodrigues heeft problemen om de bal te vangen. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sgouros rent richting de bal. Sgouros passt de bal met de wreef. Matolcsy is nu in balbezit. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow draait met de bal, schiet en ... Mascio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Sgouros met de inworp. Canto e Castro speelt de bal door. Sgouros rent richting de bal. Sgouros geeft een lange en hoge pass. Jallow maakt een snoekduik en kopt de bal. Mascio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Matolcsy stond buitenspel. Popescu komt het veld opgelopen. Drulić komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bešević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Popescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Popescu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - BonoU2 0:2

82e minuut.
Mansouri neemt vlug de vrije trap. Vladu kopt de bal weg. Budiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiarto geeft de bal voor. Garlick krijgt zijn hoofd ertegen. Kudrick bokst de bal weg.

85e minuut.
Canto e Castro speelt de bal door. Mansouri onderschept slim de pass. Drulić rent richting de bal. Drulić geeft een lange en hoge pass. Matolcsy krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 54%, BonoU2 46%.
F.C. Rapid Bucuresti - BonoU2 0:2