Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:53
  • Competitiewedstrijd: Liga I
  • Stadion: FC Minune Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34314
FC Minune F.C. GEENE
Amical Tactiek finnish 532
49% Balbezit 51%
98% Spel op eigen helft 2%
0 Doelpogingen 75
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 66.9
average Schieten incredible
weak Passen incredible
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Vaňa is nu in balbezit. Vaňa probeert naar een medespeler te passen. Reizer speelt de bal door. Guidotto rent richting de bal. Guidotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:1

3e minuut.
Guidotto met een sublieme pass. Reizer heeft problemen om de bal te vangen. Reizer passt de bal in één keer door. Əmirbəyov rent richting de bal. Əmirbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:2

4e minuut.
Pitz verovert de bal door een tackle van achteren. Pitz met een sublieme pass. Reizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reizer haalt uit met een fantastische trap. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:3

6e minuut.
Vaňa met een sublieme pass. Guidotto met een sublieme pass. Reizer is nu in balbezit. Reizer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Əmirbəyov geeft een lange en hoge pass. Reizer springt en kopt de bal. Caraiman bokst de bal weg. Reizer rent richting de bal. Reizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:4

7e minuut.
Aichtinger probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Vaňa met een snelle inworp. Pitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vaňa heeft problemen om de bal te vangen. Vaňa speelt de bal door. Reizer is nu in balbezit. Reizer draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:5

10e minuut.
Əmirbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirbəyov speelt de bal door. Reizer rent richting de bal. Reizer draait met de bal, schiet en ... Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:6

12e minuut.
Vaňa geeft een lange en hoge pass. Reizer kopt de bal weg. Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Caraiman trapt de bal weg. Vaňa kopt de bal weg. Əmirbəyov probeert de bal met de borst te controleren. Reizer is nu in balbezit. Reizer draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lakabeg rent richting de bal. Lakabeg passt de bal met de wreef. Reizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reizer schiet op doel. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:7

15e minuut.
Pitz passt de bal zonder na te denken. Guidotto heeft problemen om de bal te vangen. Guidotto met een sublieme pass. Əmirbəyov rent richting de bal. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:8

17e minuut.
Daar is Lăcustă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăcustă geeft de bal voor. Reizer kopt de bal weg. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:9

19e minuut.
Vaňa kopt de bal weg. Pitz met een sublieme pass. Reizer is nu in balbezit. Reizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:10

20e minuut.
Stoenescu heeft problemen om de bal te vangen. Stoenescu met een sublieme pass. Reizer probeert naar een medespeler te passen. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:11

21e minuut.
Vaňa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitz geeft de bal voor. Reizer krijgt zijn hoofd ertegen. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:12

22e minuut.
Vaňa probeert naar een medespeler te passen. Stoenescu is nu in balbezit. Stoenescu speelt de bal door. Reizer is nu in balbezit. Reizer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reizer geeft een hoge lob. Caraiman speelt de bal door. Pitz kopt de bal weg. Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:13

25e minuut.
Lăcustă geeft een hoge lob. Vaňa kopt de bal weg. Reizer met een sublieme pass. Daar is Əmirbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:14

27e minuut.
Guidotto is nu in balbezit. Guidotto passt de bal zonder na te denken. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov schiet op doel. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:15

28e minuut.
Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov met een sublieme pass. Guidotto probeert naar een medespeler te passen. Reizer rent richting de bal. Reizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:16

29e minuut.
Vaňa met een snelle inworp. Pitz met een sublieme pass. Stoenescu probeert naar een medespeler te passen. Reizer rent richting de bal. Reizer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reizer rent richting de bal. Reizer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Əmirbəyov geeft de bal voor. Reizer rent richting de bal. Reizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:17

31e minuut.
Ciumak speelt de bal door. Klungelig pakt Guidotto de bal. Guidotto probeert naar een medespeler te passen. Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reizer is nu in balbezit. Reizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:18

32e minuut.
Pitz geeft de bal voor. Caraiman met een sublieme pass. Reizer kopt de bal weg. Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov schiet op doel. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:19

34e minuut.
Kafarski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vaňa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitz geeft een lange en hoge pass. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Vaňa met een snelle inworp. Pitz met een sublieme pass. Əmirbəyov rent richting de bal. Əmirbəyov schiet op doel. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:20

36e minuut.
Vaňa is nu in balbezit. Vaňa passt de bal met de wreef. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov schiet op doel. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:21

38e minuut.
Stoenescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guidotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guidotto speelt de bal door. Əmirbəyov rent richting de bal. Əmirbəyov schiet op doel. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:22

40e minuut.
Reizer met een sublieme pass. Klungelig pakt Guidotto de bal. Guidotto met een sublieme pass. Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:23

41e minuut.
Rădulescu met een sublieme pass. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirbəyov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:24

42e minuut.
Əmirbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirbəyov met een sublieme pass. Guidotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidotto geeft de bal voor. Əmirbəyov springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Reizer draait met de bal, schiet en ... Əmirbəyov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rădulescu is nu in balbezit. Pitz onderschept slim de pass. Pitz haalt uit met een fantastische trap. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Reizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reizer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:25

45e minuut.
Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowy geeft een hoge lob. Reizer probeert naar een medespeler te passen. Guidotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 96%, F.C. GEENE 4%.
FC Minune - F.C. GEENE 0:26

46e minuut.
Əmirbəyov speelt de bal door. Reizer probeert naar een medespeler te passen. Guidotto rent richting de bal. Guidotto geeft de bal voor. Əmirbəyov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:27

47e minuut.
Vijay komt het veld opgelopen. Bonhomme komt het veld opgelopen. Stoch komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Anghelinii passt de bal zonder na te denken. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reizer de bal. Reizer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:28

50e minuut.
Bonhomme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pitz met een sublieme pass. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:29

51e minuut.
Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aichtinger de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonhomme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pitz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Reizer geeft een hoge lob. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Bonhomme verovert de bal door een tackle van achteren. Bonhomme speelt de bal door. Reizer met een sublieme pass. Vijay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vijay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reizer de bal. Reizer met een sublieme pass. Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:30

55e minuut.
Əmirbəyov rent richting de bal. Əmirbəyov probeert naar een medespeler te passen. Reizer rent richting de bal. Reizer draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:31

56e minuut.
Bonhomme verovert de bal door een tackle van achteren. Bonhomme met een sublieme pass. Reizer speelt de bal door. Vijay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:32

59e minuut.
Bonhomme onderschept slim de pass. Bonhomme passt de bal met de wreef. Ciumak met een sublieme pass. Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov schiet op doel. Caraiman bokst de bal weg. Reizer is nu in balbezit. Reizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:33

61e minuut.
Vijay speelt de bal door. Daar is Reizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reizer passt de bal zonder na te denken. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reizer speelt de bal door. Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov draait met de bal, schiet en ... Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:34

63e minuut.
Vijay geeft een hoge lob. Caraiman speelt de bal door. Əmirbəyov kopt de bal weg. Reizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reizer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:35

65e minuut.
Pitz passt de bal in één keer door. Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov speelt de bal door. Reizer is nu in balbezit. Reizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:36

66e minuut.
Aichtinger geeft een lange en hoge pass. Scherer probeert de bal aan de voet te houden. Reizer met een sublieme pass. Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov schiet op doel. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Reizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reizer draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonhomme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitz verovert de bal door een tackle van achteren. Pitz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reizer rent richting de bal. Reizer haalt uit met een fantastische trap. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:37

68e minuut.
Yener geeft een hoge lob. Bonhomme heeft problemen om de bal te vangen. Əmirbəyov is nu in balbezit. Reizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:38

70e minuut.
Pitz verovert de bal door een tackle van achteren. Pitz probeert naar een medespeler te passen. Vijay probeert naar een medespeler te passen. Reizer is nu in balbezit. Reizer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme heeft problemen om de bal te vangen. Bonhomme speelt de bal door. Reizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reizer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:39

73e minuut.
Stoch is nu in balbezit. Stoch passt de bal zonder na te denken. Pitz probeert naar een medespeler te passen. Reizer rent richting de bal. Reizer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Reizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:40

74e minuut.
Mostowiak geeft een hoge lob. Pitz speelt de bal door. Reizer met een sublieme pass. Əmirbəyov rent richting de bal. Əmirbəyov schiet op doel. Caraiman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:41

76e minuut.
Reizer rent richting de bal. Reizer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Əmirbəyov de bal. Əmirbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:42

77e minuut.
Mostowiak probeert naar een medespeler te passen. Kafarski heeft problemen om de bal te vangen. Əmirbəyov speelt de bal door. Reizer is nu in balbezit. Reizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:43

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonhomme met een snelle inworp. Pitz met een sublieme pass. Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov draait met de bal, schiet en ... Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:44

79e minuut.
Kafarski is nu in balbezit. Kafarski geeft een hoge lob. Bonhomme kopt de bal weg. Klungelig pakt Əmirbəyov de bal. Əmirbəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:45

81e minuut.
Kafarski geeft de bal voor. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme passt de bal zonder na te denken. Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Reizer de bal. Reizer schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Caraiman trapt de bal weg van het doel. Bonhomme speelt de bal door. Reizer is nu in balbezit. Daar is Reizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:46

84e minuut.
Pitz speelt de bal door. Caraiman speelt de bal door. Pitz probeert naar een medespeler te passen. Reizer is nu in balbezit. Reizer haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Əmirbəyov rent richting de bal. Əmirbəyov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vijay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijay probeert naar een medespeler te passen. Əmirbəyov rent richting de bal. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:47

88e minuut.
Yener met een snelle inworp. Bonhomme speelt de bal door. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Inguanti de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bonhomme zal de hoekschop nemen. Reizer krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Vijay heeft problemen om de bal te vangen. Vijay passt de bal met de wreef. Əmirbəyov met een sublieme pass. Reizer heeft problemen om de bal te vangen. Reizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - F.C. GEENE 0:48

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 99%, F.C. GEENE 1%.
FC Minune - F.C. GEENE 0:48