Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Full Speed Jupanii Brasovului
full speed dr Tactiek L1
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
68.9 gemiddelde waardering 62.2
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Negrão is nu in balbezit. Alexe probeert naar een medespeler te passen. Negrão speelt de bal door. Buquerin rent richting de bal. Buquerin draait met de bal, schiet en ... Melo de Lima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft een hoge lob. Negrão rent richting de bal. Negrão draait met de bal, schiet en ... Melo de Lima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Jupanii Brasovului 1:0

12e minuut.
Moya Martín rent richting de bal. Midas verovert de bal door een tackle van achteren. Midas geeft een hoge lob. Kakas rent richting de bal. Kakas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Full Speed - Jupanii Brasovului 1:1

18e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman passt de bal in één keer door. Marenholcas bereikt de bal nog maar net als eerste. Marenholcas probeert naar een medespeler te passen. Welcker geeft een hoge lob. Turabov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Roman controleert de bal met de borst. Buquerin is nu in balbezit. Roman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buquerin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

24e minuut.
Klungelig pakt Marenholcas de bal. Birkedal onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Welcker. Welcker krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Marenholcas geeft een lange en hoge pass. Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawdat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kakas raakt geblesseerd tijdens het duel. Kakas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Turabov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kakas is nu in balbezit. Birkedal controleert de bal met de borst. Kakas rent richting de bal. Kakas haalt uit met een fantastische trap. Turabov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Cracoş met de inworp. Cook is nu in balbezit. Cook geeft een lange en hoge pass. Buquerin maakt een snoekduik en kopt de bal. Melo de Lima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Jupanii Brasovului 2:1

33e minuut.
de Rooij rent richting de bal. Buquerin onderschept slim de pass. Negrão is nu in balbezit. Negrão draait met de bal, schiet en ... Melo de Lima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Jupanii Brasovului 3:1

35e minuut.
Alexe heeft problemen om de bal te vangen. Negrão is nu in balbezit. Trąbaczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trąbaczewski krijgt een gele kaart. Negrão is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Negrão springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Moya Martín rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Midas. Moya Martín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cook zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buquerin kopt de bal weg. Negrão rent richting de bal. Negrão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tokdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokdemir geeft een lange en hoge pass. Alexe bereikt de bal nog maar net als eerste. Buquerin onderschept slim de pass. Buquerin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Jupanii Brasovului 4:1

41e minuut.
Welcker met een sublieme pass. Marenholcas is nu in balbezit. Kakas rent richting de bal. Kakas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Jupanii Brasovului 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 59%, Jupanii Brasovului 41%.
FC Full Speed - Jupanii Brasovului 4:2

52e minuut.
Pochwała rent richting de bal. Gawdat verovert de bal door een tackle van achteren. Gawdat geeft een lange en hoge pass. Negrão is nu in balbezit. Negrão draait met de bal, schiet en ... Melo de Lima bokst de bal weg.

55e minuut.
Trąbaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbaczewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cracoş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cook geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Birkedal geeft de bal voor. Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín speelt de bal door. Buquerin rent richting de bal. Buquerin haalt uit met een fantastische trap. Melo de Lima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Midas onderschept slim de pass. Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín probeert naar een medespeler te passen. Negrão rent richting de bal. Negrão schiet op doel. Melo de Lima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Marenholcas rent richting de bal. Cook begaat een overtreding. Marenholcas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marenholcas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pochwała maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Moya Martín passt de bal in één keer door. Cook probeert naar een medespeler te passen. Buquerin rent richting de bal. Buquerin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Jupanii Brasovului 5:2

81e minuut.
Cook met een sublieme pass. Daar is Moya Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya Martín geeft de bal voor. Negrão maakt een snoekduik en kopt de bal. Melo de Lima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Jupanii Brasovului 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 43%, Jupanii Brasovului 57%.
FC Full Speed - Jupanii Brasovului 6:2