Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:53
  • Competitiewedstrijd: Liga I
  • Stadion: F.C. GEENE Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 102000
F.C. GEENE S.S.C FARUL CONSTANTA 1920
finnish 532 Tactiek mishu347
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
69.6 gemiddelde waardering 73.3
uitmuntend Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Ciumak verovert de bal door een tackle van achteren. Ciumak geeft een hoge lob. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijay geeft een lange en hoge pass. Jurec is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Prejevalischi probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo is nu in balbezit. Gajos met een sublieme pass. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı draait met de bal, schiet en ... Drecogna bokst de bal weg.

31e minuut.
Lakabeg kopt de bal weg. Guidotto speelt de bal door. Jurec rent richting de bal. Jurec haalt uit met een fantastische trap. Čepela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 1:0

38e minuut.
Əmirbəyov geeft een lange en hoge pass. Jurec bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Guidotto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Lakabeg probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Guidotto de bal onder controle te krijgen. Gajos is nu in balbezit. Gajos passt de bal zonder na te denken. Leguízamo geeft de bal voor. Drecogna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Turacı is nu in balbezit. Turacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. GEENE - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. GEENE 35%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. GEENE - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 1:1

48e minuut.
Guidotto met een sublieme pass. Goite rent richting de bal. Goite geeft een lange en hoge pass. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Əmirbəyov rent richting de bal. Əmirbəyov probeert naar een medespeler te passen. Jurec rent richting de bal. Jurec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 2:1

52e minuut.
Prejevalischi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lakabeg de bal onder controle te krijgen. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. Drecogna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. GEENE - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 2:2

56e minuut.
Pitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitz passt de bal met de wreef. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap. Čepela probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

62e minuut.
Daar is Prejevalischi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prejevalischi passt de bal in één keer door. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov schiet op doel. Čepela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 3:2

65e minuut.
Bonhomme probeert naar een medespeler te passen. Pitz probeert naar een medespeler te passen. Guidotto rent richting de bal. Guidotto geeft de bal voor. Əmirbəyov maakt een snoekduik en kopt de bal. Čepela bokst de bal weg.

80e minuut.
Pitz is nu in balbezit. Pitz passt de bal zonder na te denken. Gherghelej heeft problemen om de bal te vangen. Jurec onderschept slim de pass. Jurec haalt uit met een fantastische trap. Čepela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Guidotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidotto met een sublieme pass. Jurec rent richting de bal. Jurec schiet op doel. Čepela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 4:2

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kolašinac komt het veld opgelopen. Sorescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. GEENE 35%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 65%.
F.C. GEENE - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 4:2