Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:53
  • Competitiewedstrijd: Liga I
  • Stadion: peharttec Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 34094
peharttec FC Full Speed
cata 2 Tactiek full speed dr
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
70.6 gemiddelde waardering 71.5
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Peppas bereikt de bal nog maar net als eerste. Linimaier onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haralambie. Haralambie krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Cook passt de bal met de wreef. Moya Martín rent richting de bal. Moya Martín passt de bal met de wreef. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cook probeert de bal met de borst te controleren. Cook speelt de bal door. Moya Martín met een sublieme pass. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Stănciulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Linimaier met een sublieme pass. Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín probeert naar een medespeler te passen. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Linimaier probeert naar een medespeler te passen. Obeadă speelt de bal door. Moya Martín rent richting de bal. Moya Martín geeft een lange en hoge pass. Negrão maakt een snoekduik en kopt de bal. Stănciulescu bokst de bal weg.

36e minuut.
Linimaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Linimaier probeert naar een medespeler te passen. Negrão is nu in balbezit. Negrão schiet op doel. Stănciulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - FC Full Speed 0:1

40e minuut.
Tokdemir passt de bal zonder na te denken. Moya Martín heeft problemen om de bal te vangen. Moya Martín passt de bal met de wreef. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Stănciulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peharttec 77%, FC Full Speed 23%.
peharttec - FC Full Speed 0:1

48e minuut.
Tokdemir passt de bal in één keer door. Moya Martín rent richting de bal. Moya Martín met een sublieme pass. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Moya Martín heeft problemen om de bal te vangen. Moya Martín speelt de bal door. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Birkedal onderschept slim de pass. Klungelig pakt Moya Martín de bal. Moya Martín passt de bal zonder na te denken. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão schiet op doel. Stănciulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Nhật Bảo Long onderschept slim de pass. Nhật Bảo Long passt de bal met de wreef. Haralambie rent richting de bal. Negrão verovert de bal door een tackle van achteren. Negrão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Silion speelt de bal door. Linimaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Haralambie begaat een overtreding. Haralambie krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Rosalém probeert de bal met de borst te controleren. Linimaier met een sublieme pass. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão is nu in balbezit. Negrão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Birkedal speelt de bal door. Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín passt de bal zonder na te denken. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Stănciulescu bokst de bal weg. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Negrão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - FC Full Speed 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peharttec 72%, FC Full Speed 28%.
peharttec - FC Full Speed 0:2