Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:53
  • Competitiewedstrijd: Liga I
  • Stadion: F.C. Rapid Bucureti
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39766
F.C. Rapid Bucuresti Jupanii Brasovului
532 liga1 Tactiek LIONS1
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
71.8 gemiddelde waardering 63.2
outstanding Schieten very good
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Lasagno rent richting de bal. Hartmann begaat een overtreding. Lasagno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luque zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lasagno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alexe. Lasagno raakt geblesseerd tijdens het duel. Lasagno wilt de vrije trap nemen. Melo de Lima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Galdino Andrade is nu in balbezit. Galdino Andrade geeft een hoge lob. Lasagno rent richting de bal. Lasagno schiet op doel. Melo de Lima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - Jupanii Brasovului 1:0

13e minuut.
Mansouri passt de bal in één keer door. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque passt de bal in één keer door. Lasagno rent richting de bal. Lasagno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Păltânea verovert de bal door een tackle van achteren. Chirilă met een sublieme pass. Vladu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Budiarto de bal. Budiarto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Midas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luque met een snelle inworp. Vladu geeft de bal voor. Lasagno maakt een snoekduik en kopt de bal. Melo de Lima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Trąbaczewski onderschept slim de pass. Trąbaczewski probeert naar een medespeler te passen. Born rent richting de bal. Born geeft een hoge lob. Marchiori krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe onderschept slim de pass. Lasagno is nu in balbezit. Lasagno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 54%, Jupanii Brasovului 46%.
F.C. Rapid Bucuresti - Jupanii Brasovului 1:0

48e minuut.
Vladu probeert naar een medespeler te passen. Budiarto rent richting de bal. Budiarto probeert naar een medespeler te passen. Lasagno is nu in balbezit. Lasagno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Midas is nu in balbezit. Górnikowski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - Jupanii Brasovului 2:0

56e minuut.
Galdino Andrade onderschept slim de pass. Galdino Andrade probeert naar een medespeler te passen. Budiarto rent richting de bal. Budiarto geeft een lange en hoge pass. Górnikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Melo de Lima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Lasagno kopt de bal weg. Budiarto rent richting de bal. Budiarto geeft een lange en hoge pass. Górnikowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - Jupanii Brasovului 3:0

60e minuut.
Bešević met een sublieme pass. Budiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiarto met een sublieme pass. Lasagno is nu in balbezit. Lasagno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Budiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiarto geeft een lange en hoge pass. Górnikowski krijgt zijn hoofd ertegen. Lasagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasagno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Górnikowski kan de bal niet met de borst controleren. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbaczewski rent richting de bal. Trąbaczewski geeft een lange en hoge pass. Marchiori springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vladu speelt de bal door. Păltânea probeert naar een medespeler te passen. Luque met een sublieme pass. Górnikowski rent richting de bal. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap. Melo de Lima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lasagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasagno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - Jupanii Brasovului 4:0

76e minuut.
Vladu rent richting de bal. Vladu probeert naar een medespeler te passen. Budiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiarto geeft een hoge lob. Górnikowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - Jupanii Brasovului 5:0

81e minuut.
Budiarto geeft een hoge lob. Midas kopt de bal weg. Luque rent richting de bal. Luque geeft de bal voor. Lasagno krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 42%, Jupanii Brasovului 58%.
F.C. Rapid Bucuresti - Jupanii Brasovului 5:0