Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Full Speed S.S.C FARUL CONSTANTA 1920
5-2-1-2 Tactiek super-super
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
68.9 gemiddelde waardering 73.5
formidable Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Birkedal probeert naar een medespeler te passen. Schabe is nu in balbezit. Schabe passt de bal in één keer door. Leguízamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguízamo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Gawdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawdat geeft de bal voor. Gajos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajos geeft een lange en hoge pass. Turacı krijgt zijn hoofd ertegen. Turabov bokst de bal weg.

10e minuut.
Gajos is nu in balbezit. Gajos geeft een hoge lob. Selezeanu kopt de bal weg. Turacı is nu in balbezit. Turacı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Cook passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cracoş de bal. Cracoş speelt de bal door. Cook rent richting de bal. Cook geeft de bal voor. Čepela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Negrão rent richting de bal. Negrão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 1:0

18e minuut.
Buquerin passt de bal met de wreef. Moya Martín heeft problemen om de bal te vangen. Latynowicz probeert naar een medespeler te passen. Moya Martín geeft de bal voor. Negrão maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 2:0

19e minuut.
Leguízamo probeert naar een medespeler te passen. Gajos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajos geeft een hoge lob. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Tokdemir speelt de bal door. Moya Martín rent richting de bal. Latynowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Latynowicz krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Cook rent richting de bal. Cook passt de bal in één keer door. Buquerin is nu in balbezit. Buquerin draait met de bal, schiet en ... Čepela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 3:0

30e minuut.
Birkedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Selezeanu passt de bal zonder na te denken. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı schiet op doel. Turabov bokst de bal weg.

40e minuut.
Cook speelt de bal door. Latynowicz met een sublieme pass. Leguízamo met een sublieme pass. Turacı rent richting de bal. Turacı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Negrão raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Obeadă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 51%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 49%.
FC Full Speed - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 3:0

54e minuut.
Prejevalischi speelt de bal door. Gajos rent richting de bal. Gajos passt de bal in één keer door. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı draait met de bal, schiet en ... Turabov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Schabe met een sublieme pass. Leguízamo is nu in balbezit. Leguízamo geeft een hoge lob. Turacı is nu in balbezit. Turacı draait met de bal, schiet en ... Turabov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Prejevalischi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prejevalischi speelt de bal door. Gajos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajos geeft de bal voor. Turacı maakt een snoekduik en kopt de bal. Turabov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Schabe geeft een lange en hoge pass. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gajos neemt de hoekschop. Turacı springt en kopt de bal. Turabov bokst de bal weg.

67e minuut.
Cracoş met een sublieme pass. Klungelig pakt Gherghelej de bal. Obeadă is nu in balbezit. Buquerin is nu in balbezit. Buquerin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 4:0

68e minuut.
Leguízamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguízamo geeft de bal voor. Turacı kopt de bal weg. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gajos kopt de bal weg. Klungelig pakt Schabe de bal. Schabe geeft een hoge lob. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu schiet op doel. Turabov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Selezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Gawdat verovert de bal door een tackle van achteren. Turacı onderschept slim de pass. Turacı draait met de bal, schiet en ... Birkedal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turabov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 57%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 43%.
FC Full Speed - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 4:0