Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horsemen of the Apocalypse Lupii Negri Galsa
5-3-2 Tactiek ppd12eo1
34% Balbezit 66%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 63
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.2 gemiddelde waardering 68.3
weak Schieten outstanding
adequate Passen incredible
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Daar is Lukačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukačić passt de bal met de wreef. Corporente speelt de bal door. Sulowski heeft problemen om de bal te vangen. Sulowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Corporente rent richting de bal. Corporente schiet op doel. Daar is Leja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallace geeft een lange en hoge pass. Timms maakt een snoekduik en kopt de bal. Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Waermoes de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:1

7e minuut.
Minne kopt de bal weg. Granese bereikt de bal nog maar net als eerste. Granese met een sublieme pass. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski draait met de bal, schiet en ... Luncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Fedorko passt de bal met de wreef. Hoydonckx rent richting de bal. Hoydonckx geeft de bal voor. Timms rent richting de bal. Timms haalt uit met een fantastische trap. Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wallace is nu in balbezit. Wallace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:2

15e minuut.
Daar is Waermoes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waermoes geeft de bal voor. Corporente rent richting de bal. Corporente geeft de bal voor. Sulowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Rakštis probeert de bal aan de voet te houden. Granese geeft een hoge lob. Timms is nu in balbezit. Timms haalt uit met een fantastische trap. Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sulowski rent richting de bal. Sulowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:3

22e minuut.
Timms is nu in balbezit. Timms geeft een lange en hoge pass. Corporente bereikt de bal nog maar net als eerste. Corporente geeft een hoge lob. Sulowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wallace is nu in balbezit. Wallace heeft problemen om de bal te vangen. Wallace geeft de bal voor. Timms is nu in balbezit. Timms draait met de bal, schiet en ... Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kisleravièius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulowski rent richting de bal. Sulowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:4

25e minuut.
Deriva passt de bal met de wreef. Corporente speelt de bal door. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski schiet op doel. Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:5

28e minuut.
Timms rent richting de bal. Granese rent richting de bal. Granese passt de bal zonder na te denken. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms draait met de bal, schiet en ... Luncik bokst de bal weg. Sulowski heeft problemen om de bal te vangen. Kisleravièius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisleravièius passt de bal zonder na te denken. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wallace probeert naar een medespeler te passen. Timms speelt de bal door. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace geeft een lange en hoge pass. Sulowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Granese de bal. Granese geeft een hoge lob. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wallace rent richting de bal. Wallace geeft de bal voor. Daar is Waermoes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea rent richting de bal. Timms onderschept slim de pass. Timms schiet op doel. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:6

38e minuut.
Granese is nu in balbezit. Timms rent richting de bal. Granese is nu in balbezit. Granese schiet op doel. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:7

40e minuut.
Corporente passt de bal zonder na te denken. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace geeft een hoge lob. Timms maakt een snoekduik en kopt de bal. Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:8

42e minuut.
Granese geeft een lange en hoge pass. Timms kopt de bal weg. Wallace heeft problemen om de bal te vangen. Wallace geeft een hoge lob. Sulowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:9

44e minuut.
Daar is Wallace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallace geeft een lange en hoge pass. Timms rent richting de bal. Timms haalt uit met een fantastische trap. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsemen of the Apocalypse 74%, Lupii Negri Galsa 26%.
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:10

47e minuut.
Corporente passt de bal zonder na te denken. Granese probeert naar een medespeler te passen. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski haalt uit met een fantastische trap. Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Timms is nu in balbezit. Timms schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:11

49e minuut.
Lukačić controleert de bal met de borst. Granese is nu in balbezit. Granese geeft de bal voor. Timms rent richting de bal. Timms haalt uit met een fantastische trap. Luncik bokst de bal weg. Wallace met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Corporente speelt de bal door. Lukačić is nu in balbezit. Corporente geeft een hoge lob. Timms rent richting de bal. Timms haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Wallace geeft een hoge lob. Sulowski kopt de bal weg. Granese bereikt de bal nog maar net als eerste. Granese draait met de bal, schiet en ... Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:12

60e minuut.
Granese is nu in balbezit. Granese geeft een lange en hoge pass. Daar is Sulowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:13

63e minuut.
Lukačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukačić geeft de bal voor. Wallace kopt de bal weg. Granese is nu in balbezit. Granese schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Hoydonckx met een snelle inworp. Rakštis is nu in balbezit. Wallace onderschept slim de pass. Wallace geeft de bal voor. Sulowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Granese met een snelle inworp. Rakštis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace verovert de bal door een tackle van achteren. Wallace geeft een lange en hoge pass. Sulowski springt en kopt de bal. Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Waermoes is nu in balbezit. Timms verovert de bal door een tackle van achteren. Timms haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:14

67e minuut.
Leja passt de bal in één keer door. Granese is nu in balbezit. Granese geeft een hoge lob. Gușea probeert de bal aan de voet te houden. Timms krijgt zijn hoofd ertegen. Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luncik speelt de bal door. Minne kopt de bal weg. Granese is nu in balbezit. Granese geeft een hoge lob. Timms springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Corporente kopt de bal weg. Granese rent richting de bal. Granese passt de bal met de wreef. Daar is Timms, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timms draait met de bal, schiet en ... Luncik bokst de bal weg.

73e minuut.
Granese controleert de bal met de borst. Lukačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukačić geeft een hoge lob. Timms rent richting de bal. Timms schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Corporente rent richting de bal. Corporente speelt de bal door. Daar is Sulowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulowski haalt uit met een fantastische trap. Korte probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Granese zal de hoekschop nemen. Timms springt en kopt de bal. Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Waermoes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulowski rent richting de bal. Sulowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Inworp. Corporente met een snelle inworp. Granese geeft een hoge lob. Timms krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Leja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Gușea rent richting de bal. Wallace onderschept slim de pass. Wallace probeert naar een medespeler te passen. Timms rent richting de bal. Timms draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wallace is nu in balbezit. Wallace haalt uit met een fantastische trap. Luncik bokst de bal weg. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:15

85e minuut.
Fedorko geeft een lange en hoge pass. Corporente is nu in balbezit. Corporente geeft de bal voor. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sulowski kopt de bal weg. Timms heeft problemen om de bal te vangen. Copos is nu in balbezit. Timms onderschept slim de pass. Timms haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Wallace de bal. Wallace draait met de bal, schiet en ... Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sulowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:16

89e minuut.
Hoydonckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoydonckx geeft een lange en hoge pass. Daar is Timms, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timms draait met de bal, schiet en ... Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsemen of the Apocalypse 77%, Lupii Negri Galsa 23%.
Horsemen of the Apocalypse - Lupii Negri Galsa 0:17