Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Curcanii Titanii Mioritici
Hitchcock attr2 Tactiek noua
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
68.6 gemiddelde waardering 68.3
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginar verovert de bal door een tackle van achteren. Ralha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ralha naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Farías speelt de bal door. Enginar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pepe naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Karamanis neemt vlug de vrije trap. Bonavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschalis verovert de bal door een tackle van achteren. Paschalis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Titanii Mioritici 1:0

22e minuut.
Anton met een sublieme pass. Motłoszyński is nu in balbezit. Anton verovert de bal door een tackle van achteren. Santacruz is nu in balbezit. Santacruz schiet op doel. Bracho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov passt de bal zonder na te denken. Karamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński onderschept slim de pass. Motłoszyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curcanii 56%, Titanii Mioritici 44%.
Curcanii - Titanii Mioritici 1:0

54e minuut.
Novakov passt de bal zonder na te denken. Sczepiński speelt de bal door. Spirin bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías onderschept slim de pass. Farías geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Anton verovert de bal door een tackle van achteren. Anton geeft een hoge lob. Sczepiński kopt de bal weg. Paschalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschalis haalt uit met een fantastische trap. Saadane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batalha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novakov heeft problemen om de bal te vangen. Novakov probeert naar een medespeler te passen. Batalha geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Santacruz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Curcanii - Titanii Mioritici 1:1

64e minuut.
Anton geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novakov met de inworp. Batalha geeft een hoge lob. Santacruz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hernández met een sublieme pass. Motłoszyński heeft problemen om de bal te vangen. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński onderschept slim de pass. Motłoszyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bonavia probeert de bal met de borst te controleren. Paschalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilici begaat een overtreding. Bilici krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Klungelig pakt Anton de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Motłoszyński stond buitenspel. Dinamite maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Paschalis rent richting de bal. Paschalis draait met de bal, schiet en ... Saadane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curcanii 41%, Titanii Mioritici 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Curcanii - Titanii Mioritici 1:1