Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Erőss Zsolt
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 51155
FC Csobotfalva Innovation Football
SC Csikszereda Tactiek Tactica 433
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
66.8 gemiddelde waardering 71
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi geeft de bal voor. Fedorca is nu in balbezit. Fedorca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Innovation Football 0:1

8e minuut.
Isnardi passt de bal met de wreef. Konvica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bútora probeert naar een medespeler te passen. Ternero is nu in balbezit. Ternero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ayoğlu kopt de bal weg. Grigorie rent richting de bal. Grigorie passt de bal met de wreef. Ternero rent richting de bal. Ternero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rosa rent richting de bal. Konvica verovert de bal door een tackle van achteren. Konvica geeft de bal voor. Fedorca rent richting de bal. Fedorca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bútora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bútora geeft een hoge lob. Klungelig pakt Milin de bal. Fedorca is nu in balbezit. Fedorca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bútora speelt de bal door. Angélico onderschept slim de pass. Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorie geeft een lange en hoge pass. Fedorca maakt een snoekduik en kopt de bal. Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ayoğlu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Konvica maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi passt de bal in één keer door. Kofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Innovation Football 0:2

43e minuut.
Ayoğlu met een sublieme pass. Ternero is nu in balbezit. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca haalt uit met een fantastische trap. Zekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Innovation Football 0:3

44e minuut.
Isnardi heeft problemen om de bal te vangen. Isnardi speelt de bal door. Kofin rent richting de bal. Fedorca is nu in balbezit. Fedorca schiet op doel. Zekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Csobotfalva 73%, Innovation Football 27%.
FC Csobotfalva - Innovation Football 0:3

57e minuut.
Kofin kopt de bal weg. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi passt de bal in één keer door. Ternero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternero schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Fish rent richting de bal. Fish passt de bal in één keer door. Meir geeft de bal voor. Ledezma maakt een snoekduik en kopt de bal. Zhechev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Innovation Football 1:3

64e minuut.
Rosa passt de bal in één keer door. Gahrenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial verovert de bal door een tackle van achteren. Osial haalt uit met een fantastische trap. Zhechev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Angélico met een sublieme pass. Fish rent richting de bal. Fish passt de bal in één keer door. Osial is nu in balbezit. Osial draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Osial is nu in balbezit. Osial passt de bal met de wreef. Rosa rent richting de bal. Rosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Innovation Football 2:3

89e minuut.
Ayoğlu geeft een lange en hoge pass. Konvica rent richting de bal. Konvica geeft een hoge lob. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Innovation Football 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Csobotfalva 56%, Innovation Football 44%.
FC Csobotfalva - Innovation Football 2:4