Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:53
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Genialii Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 16744
Genialii Horsemen of the Apocalypse
nhh Tactiek 5-3-2
66% Balbezit 34%
26% Spel op eigen helft 74%
54 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 29.3
wonderbaarlijk Schieten zwak
uitmuntend Passen matig
zeer goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Bartoszewski probeert naar een medespeler te passen. Cañete is nu in balbezit. Cañete passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lutz de bal. Lutz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 1:0

6e minuut.
Sarmiento kopt de bal weg. Karaperas is nu in balbezit. Karaperas passt de bal zonder na te denken. Lutz rent richting de bal. Lutz schiet op doel. Paal! Daar is Kaufman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 2:0

8e minuut.
Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Leja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutz is nu in balbezit. Lutz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Schönewolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönewolf passt de bal in één keer door. Karaperas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaperas draait met de bal, schiet en ... Srzentić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 3:0

11e minuut.
Cañete met een sublieme pass. Schönewolf rent richting de bal. Schönewolf geeft een hoge lob. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento schiet op doel. Srzentić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 4:0

11e minuut.
Sicard met een sublieme pass. Lugo rent richting de bal. Lugo passt de bal met de wreef. Karaperas rent richting de bal. Karaperas haalt uit met een fantastische trap. Srzentić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bartoszewski rent richting de bal. Bartoszewski geeft een hoge lob. Karaperas is nu in balbezit. Karaperas draait met de bal, schiet en ... Srzentić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 5:0

21e minuut.
Troch geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leja de bal. Karaperas is nu in balbezit. Karaperas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 6:0

22e minuut.
Bartoszewski heeft problemen om de bal te vangen. Bartoszewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Waermoes de bal. Lutz rent richting de bal. Lutz draait met de bal, schiet en ... Srzentić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Cañete met een sublieme pass. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski passt de bal met de wreef. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz haalt uit met een fantastische trap. Srzentić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cañete neemt de hoekschop. Karaperas kopt de bal weg. Daar is Schönewolf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schönewolf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lugo kopt de bal weg. Lutz is nu in balbezit. Lutz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sarmiento de bal. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... Srzentić bokst de bal weg. Karaperas rent richting de bal. Karaperas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 7:0

27e minuut.
Lutz verovert de bal door een tackle van achteren. Schönewolf is nu in balbezit. Cañete bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañete geeft de bal voor. Lutz krijgt zijn hoofd ertegen. Srzentić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karaperas is nu in balbezit. Karaperas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 8:0

29e minuut.
Bartoszewski geeft een lange en hoge pass. Sarmiento kopt de bal weg. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 9:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cañete met de inworp. Schönewolf is nu in balbezit. Schönewolf geeft een lange en hoge pass. Lutz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karaperas is nu in balbezit. Karaperas schiet op doel. Srzentić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 10:0

34e minuut.
Cañete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schönewolf probeert de bal met de borst te controleren. Rakštis bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönewolf verovert de bal door een tackle van achteren. Schönewolf geeft een hoge lob. Srzentić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kisleravièius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz onderschept slim de pass. Lutz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 11:0

37e minuut.
Cañete speelt de bal door. Karaperas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaperas passt de bal met de wreef. Daar is Lutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Srzentić niet meer kan verder spelen. Luncik komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Cañete passt de bal in één keer door. Schönewolf speelt de bal door. Copos heeft problemen om de bal te vangen. Karaperas is nu in balbezit. Karaperas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genialii 24%, Horsemen of the Apocalypse 76%.
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 11:0

48e minuut.
Waermoes bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönewolf onderschept slim de pass. Schönewolf geeft een lange en hoge pass. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karaperas is nu in balbezit. Karaperas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 12:0

50e minuut.
Copos geeft een lange en hoge pass. Karaperas rent richting de bal. Gușea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karaperas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Karaperas kan niet meer verder spelen. Rabóczki komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Sarmiento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski geeft een lange en hoge pass. Lutz krijgt zijn hoofd ertegen. Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bartoszewski passt de bal met de wreef. Schönewolf rent richting de bal. Schönewolf geeft de bal voor. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento schiet op doel. Luncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Bartoszewski passt de bal in één keer door. Daar is Schönewolf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schönewolf passt de bal zonder na te denken. Lutz is nu in balbezit. Lutz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Schönewolf passt de bal met de wreef. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski passt de bal met de wreef. Sarmiento heeft problemen om de bal te vangen. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cañete geeft een lange en hoge pass. Lutz kopt de bal weg. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. Luncik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 13:0

59e minuut.
Rabóczki onderschept slim de pass. Lutz is nu in balbezit. Rabóczki rent richting de bal. Rabóczki haalt uit met een fantastische trap. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Sarmiento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarmiento passt de bal in één keer door. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 14:0

61e minuut.
Bartoszewski rent richting de bal. Bartoszewski passt de bal in één keer door. Cañete rent richting de bal. Cañete passt de bal zonder na te denken. Rabóczki rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Schönewolf heeft problemen om de bal te vangen. Schönewolf passt de bal met de wreef. Sarmiento is nu in balbezit. Lutz is nu in balbezit. Lutz schiet op doel. Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Sarmiento onderschept slim de pass. Sarmiento met een sublieme pass. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz haalt uit met een fantastische trap. Luncik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 15:0

65e minuut.
Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdov geeft een hoge lob. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 16:0

67e minuut.
Rabóczki onderschept slim de pass. Cañete bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañete passt de bal met de wreef. Rabóczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabóczki draait met de bal, schiet en ... Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rabóczki rent richting de bal. Rabóczki geeft een lange en hoge pass. Waermoes kan de bal niet met de borst controleren. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz schiet op doel. Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Daar is Schönewolf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schönewolf geeft de bal voor. Daar is Waermoes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabóczki is nu in balbezit. Rabóczki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 17:0

77e minuut.
Bartoszewski rent richting de bal. Bartoszewski geeft een hoge lob. Rabóczki rent richting de bal. Rabóczki draait met de bal, schiet en ... Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Bartoszewski is nu in balbezit. Bartoszewski passt de bal met de wreef. Rabóczki is nu in balbezit. Rabóczki draait met de bal, schiet en ... Luncik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Lutz is nu in balbezit. Lutz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 18:0

87e minuut.
Lutz verovert de bal door een tackle van achteren. Lutz geeft de bal voor. Bartoszewski rent richting de bal. Bartoszewski draait met de bal, schiet en ... Luncik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 19:0

88e minuut.
Klungelig pakt Lugo de bal. Rabóczki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gușea. Rabóczki raakt geblesseerd tijdens het duel. Enginsu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Schönewolf kopt de bal weg. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski met een sublieme pass. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cañete geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rabóczki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genialii 28%, Horsemen of the Apocalypse 72%.
Genialii - Horsemen of the Apocalypse 19:0