Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Innovation Football ..U..CLUJ
Tactica 433 Tactiek 433 retur
52% Balbezit 48%
24% Spel op eigen helft 76%
10 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
70.4 gemiddelde waardering 60.3
formidable Schieten solid
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


18e minuut.
Ternero rent richting de bal. Ternero passt de bal zonder na te denken. Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorie geeft een hoge lob. Fedorca krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Petev rent richting de bal. Petev speelt de bal door. Ternero rent richting de bal. Ternero schiet op doel. Nanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Innovation Football - ..U..CLUJ 1:0

29e minuut.
Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi geeft de bal voor. Ternero rent richting de bal. Ternero draait met de bal, schiet en ... Nanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Innovation Football - ..U..CLUJ 2:0

36e minuut.
Petev passt de bal zonder na te denken. Câmpeanu met een sublieme pass. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi geeft een lange en hoge pass. Fedorca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Innovation Football - ..U..CLUJ 3:0

45e minuut.
Isnardi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ternero de bal. Juřínek rent richting de bal. Ternero is nu in balbezit. Ternero haalt uit met een fantastische trap. Nanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innovation Football 25%, ..U..CLUJ 75%.
Innovation Football - ..U..CLUJ 3:0

48e minuut.
Konvica kopt de bal weg. Fedorca rent richting de bal. Kosov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kosov krijgt een gele kaart. Fedorca roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fedorca kan niet meer verder spelen. Cozma komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Grigorie kopt de bal weg. Mesa probeert naar een medespeler te passen. Bútora controleert de bal met de borst. Cozma rent richting de bal. Cozma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bútora geeft een hoge lob. Kosov onderschept slim de pass. Kofin is nu in balbezit. Kofin draait met de bal, schiet en ... Nanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Innovation Football - ..U..CLUJ 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innovation Football 23%, ..U..CLUJ 77%.
Innovation Football - ..U..CLUJ 4:0