Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horsemen of the Apocalypse M.D.C
5-3-2 Tactiek Flood
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 60
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
27.1 gemiddelde waardering 60.6
zwak Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen formidabel
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Horvăţ passt de bal met de wreef. Frers bereikt de bal nog maar net als eerste. Korte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korte krijgt een gele kaart. Frers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Majdan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Deacon probeert de bal met de borst te controleren. Deacon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Gróf controleert de bal met de borst. Gróf geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fedorko de bal onder controle te krijgen. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon haalt uit met een fantastische trap. Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Korte kopt de bal weg. Mdledle controleert de bal met de borst. Mdledle passt de bal zonder na te denken. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon draait met de bal, schiet en ... Luncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Gróf met een snelle inworp. Mdledle is nu in balbezit. Mdledle geeft een hoge lob. Kononowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - M.D.C 0:1

12e minuut.
Mdledle geeft de bal voor. Daar is Deacon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon verovert de bal door een tackle van achteren. Deacon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lincar kopt de bal weg. Mdledle is nu in balbezit. Mdledle passt de bal in één keer door. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Luncik met een harde bal richting middenveld. Mdledle geeft de bal voor. Nordmark is nu in balbezit. Nordmark haalt uit met een fantastische trap. Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Gușea is nu in balbezit. Mdledle onderschept slim de pass. Mdledle geeft een hoge lob. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deacon rent richting de bal. Deacon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - M.D.C 0:2

20e minuut.
Mdledle is nu in balbezit. Mdledle speelt de bal door. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - M.D.C 0:3

21e minuut.
Mdledle passt de bal zonder na te denken. Gróf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gróf geeft de bal voor. Klungelig pakt Deacon de bal. Deacon draait met de bal, schiet en ... Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - M.D.C 0:4

23e minuut.
Horvăţ is nu in balbezit. Nordmark onderschept slim de pass. Nordmark passt de bal in één keer door. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz haalt uit met een fantastische trap. Luncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Menachem speelt de bal door. Mdledle met een sublieme pass. Gróf heeft problemen om de bal te vangen. Gróf geeft de bal voor. Deacon maakt een snoekduik en kopt de bal. Luncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Menachem kopt de bal weg. Mdledle rent richting de bal. Mdledle geeft een lange en hoge pass. Kononowicz rent richting de bal. Kononowicz haalt uit met een fantastische trap. Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mdledle met een snelle inworp. Gróf rent richting de bal. Gróf geeft de bal voor. Kononowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Nordmark de bal. Nordmark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - M.D.C 0:5

28e minuut.
Horvăţ rent richting de bal. Nordmark onderschept slim de pass. Klungelig pakt Nordmark de bal. Nordmark draait met de bal, schiet en ... Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - M.D.C 0:6

31e minuut.
Mdledle is nu in balbezit. Mdledle met een sublieme pass. Gróf geeft de bal voor. Kononowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kononowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Deacon is nu in balbezit. Deacon passt de bal in één keer door. Kononowicz rent richting de bal. Kononowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - M.D.C 0:7

36e minuut.
Copos neemt vlug de vrije trap. Radonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radonjić geeft een lange en hoge pass. Deacon rent richting de bal. Deacon schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mdledle geeft een lange en hoge pass. Kononowicz kopt de bal weg. Lincar heeft problemen om de bal te vangen. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz draait met de bal, schiet en ... Luncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Fedorko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorko geeft een hoge lob. Menachem is nu in balbezit. Menachem geeft de bal voor. Deacon springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luncik speelt de bal door. Menachem kopt de bal weg. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark is nu in balbezit. Nordmark schiet op doel. Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsemen of the Apocalypse 82%, M.D.C 18%.
Horsemen of the Apocalypse - M.D.C 0:7

46e minuut.
Kaktavičs komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Menachem rent richting de bal. Menachem passt de bal zonder na te denken. Daar is Mdledle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mdledle geeft een lange en hoge pass. Kononowicz springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - M.D.C 0:8

49e minuut.
Nordmark passt de bal met de wreef. Radonjić met een sublieme pass. Kaktavičs is nu in balbezit. Kaktavičs geeft de bal voor. Kononowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lincar heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaktavičs neemt de hoekschop. Deacon is nu in balbezit. Deacon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nordmark is nu in balbezit. Nordmark haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mdledle is nu in balbezit. Mdledle geeft de bal voor. Kononowicz rent richting de bal. Kononowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kononowicz haalt uit met een fantastische trap. Luncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - M.D.C 0:9

55e minuut.
Kaktavičs rent richting de bal. Kaktavičs geeft een hoge lob. Copos probeert de bal met de borst te controleren. Deacon rent richting de bal. Deacon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mdledle is nu in balbezit. Mdledle geeft een hoge lob. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz schiet op doel. Luncik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

58e minuut.
Fedorko rent richting de bal. Fedorko geeft een lange en hoge pass. Menachem rent richting de bal. Menachem geeft de bal voor. Deacon maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nordmark rent richting de bal. Nordmark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - M.D.C 0:10

59e minuut.
Mdledle speelt de bal door. Kaktavičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktavičs passt de bal in één keer door. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon haalt uit met een fantastische trap. Luncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deacon is nu in balbezit. Deacon met een sublieme pass. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz schiet op doel. Luncik bokst de bal weg. Nordmark is nu in balbezit. Nordmark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - M.D.C 0:11

63e minuut.
Korte kopt de bal weg. Majdan is nu in balbezit. Majdan geeft een hoge lob. Nordmark rent richting de bal. Nordmark haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Mdledle passt de bal met de wreef. Menachem is nu in balbezit. Menachem passt de bal zonder na te denken. Nordmark rent richting de bal. Nordmark haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdan verovert de bal door een tackle van achteren. Majdan geeft de bal voor. Deacon rent richting de bal. Deacon schiet op doel. Luncik bokst de bal weg.

75e minuut.
Kaktavičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktavičs geeft de bal voor. Nordmark kopt de bal weg. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nordmark is nu in balbezit. Nordmark schiet op doel. Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Mdledle geeft een lange en hoge pass. Kononowicz heeft problemen om de bal te vangen. Nordmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark schiet op doel. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - M.D.C 0:12

79e minuut.
Kaktavičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktavičs speelt de bal door. Menachem rent richting de bal. Menachem geeft een lange en hoge pass. Nordmark springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mdledle geeft de bal voor. Kononowicz kopt de bal weg. Kaufman heeft problemen om de bal te vangen. Nordmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Nordmark kopt de bal weg. Menachem heeft problemen om de bal te vangen. Nordmark is nu in balbezit. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz draait met de bal, schiet en ... Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mdledle met een snelle inworp. Kaktavičs is nu in balbezit. Kaktavičs geeft een lange en hoge pass. Kononowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Luncik bokst de bal weg. Nordmark rent richting de bal. Nordmark haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Mdledle speelt de bal door. Menachem is nu in balbezit. Menachem passt de bal in één keer door. Kononowicz rent richting de bal. Kononowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Frers met een sublieme pass. Kaktavičs geeft de bal voor. Nordmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Menachem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mdledle met een sublieme pass. Kononowicz rent richting de bal. Kononowicz haalt uit met een fantastische trap. Luncik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Kaktavičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktavičs geeft de bal voor. Menachem kopt de bal weg. Deacon rent richting de bal. Deacon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Luncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsemen of the Apocalypse 79%, M.D.C 21%.
Horsemen of the Apocalypse - M.D.C 0:12