Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:53
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Den Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 64000
Lupii Negri Galsa Genialii
ppd12eo1 Tactiek nhh
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
75.2 gemiddelde waardering 66
uitmuntend Schieten formidabel
wonderbaarlijk Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Granese kopt de bal weg. Sulowski probeert de bal met de borst te controleren. Petracchi onderschept slim de pass. Granese verovert de bal door een tackle van achteren. Granese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Deriva geeft een lange en hoge pass. Sulowski rent richting de bal. Enginsu verovert de bal door een tackle van achteren. Enginsu geeft de bal voor. Sarmiento maakt een snoekduik en kopt de bal. Saridis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lutz krijgt zijn hoofd ertegen. Saridis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - Genialii 0:1

9e minuut.
Minne geeft de bal voor. Troch is nu in balbezit. Timms onderschept slim de pass. Timms haalt uit met een fantastische trap. Isella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lupii Negri Galsa - Genialii 1:1

14e minuut.
Granese speelt de bal door. Klungelig pakt Lukačić de bal. Lukačić geeft de bal voor. Timms krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - Genialii 2:1

24e minuut.
Sulowski passt de bal in één keer door. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Petracchi rent richting de bal. Timms onderschept slim de pass. Timms draait met de bal, schiet en ... Isella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Klungelig pakt Deriva de bal. Corporente probeert naar een medespeler te passen. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski draait met de bal, schiet en ... Isella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - Genialii 3:1

33e minuut.
Arent kopt de bal weg. Klungelig pakt Schönewolf de bal. Schönewolf geeft een lange en hoge pass. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Schönewolf probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bartoszewski de bal. Bartoszewski speelt de bal door. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento schiet op doel. Saridis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Granese is nu in balbezit. Granese passt de bal zonder na te denken. Timms rent richting de bal. Timms draait met de bal, schiet en ... Petracchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Corporente geeft de bal voor. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Petracchi is nu in balbezit. Timms onderschept slim de pass. Timms haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Negri Galsa 40%, Genialii 60%.
Lupii Negri Galsa - Genialii 3:1

48e minuut.
Granese bereikt de bal nog maar net als eerste. Granese passt de bal met de wreef. Timms is nu in balbezit. Timms schiet op doel. Isella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - Genialii 4:1

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Granese de bal onder controle te krijgen. Lukačić is nu in balbezit. Lukačić passt de bal zonder na te denken. Corporente bereikt de bal nog maar net als eerste. Corporente geeft een hoge lob. Isella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Timms rent richting de bal. Timms haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - Genialii 5:1

53e minuut.
Deriva is nu in balbezit. Deriva geeft een hoge lob. Inworp. Cañete met de inworp. Schönewolf geeft een hoge lob. Saridis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Arent bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento verovert de bal door een tackle van achteren. Sarmiento speelt de bal door. Lutz rent richting de bal. Lutz haalt uit met een fantastische trap. Saridis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Deriva de bal. Deriva verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cañete neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Troch probeert de bal met de borst te controleren. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Petracchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms onderschept slim de pass. Timms draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Enginsu is nu in balbezit. Sulowski onderschept slim de pass. Sulowski haalt uit met een fantastische trap. Isella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Schönewolf probeert naar een medespeler te passen. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski met een sublieme pass. Lutz rent richting de bal. Lutz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sulowski rent richting de bal. Granese met een sublieme pass. Lukačić rent richting de bal. Lukačić geeft een lange en hoge pass. Sulowski krijgt zijn hoofd ertegen. Isella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Troch onderschept slim de pass. Schönewolf probeert naar een medespeler te passen. Lutz rent richting de bal. Lutz haalt uit met een fantastische trap. Saridis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - Genialii 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Negri Galsa 31%, Genialii 69%.
Lupii Negri Galsa - Genialii 5:2