Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:53
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Gradina cu melci
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 59764
Curcanii UNIVERSITATEA CRAIOVA
5-3-2-L Tactiek FORZA5.1
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
67.4 gemiddelde waardering 67.2
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Rognato rent richting de bal. Anton verovert de bal door een tackle van achteren. Anton probeert naar een medespeler te passen. Dinamite is nu in balbezit. Dinamite draait met de bal, schiet en ... Fijarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Ziemba rent richting de bal. Ciurea is nu in balbezit. Ziemba rent richting de bal. Ziemba haalt uit met een fantastische trap. Bracho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0:1

12e minuut.
Viroli is nu in balbezit. Dinamite onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dinamite neemt de hoekschop. Barwin maakt een snoekduik en kopt de bal. Fijarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Viroli rent richting de bal. Dinamite onderschept slim de pass. Dinamite passt de bal met de wreef. Barwin rent richting de bal. Barwin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Wdowiak heeft problemen om de bal te vangen. Barwin is nu in balbezit. Pepe is nu in balbezit. Pepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Curcanii - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montserrat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ralha speelt de bal door. Montserrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Montserrat geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Barwin rent richting de bal. Hamza begaat een overtreding. Barwin raakt geblesseerd tijdens het duel. Ralha met een snel genomen vrije trap. Pepe krijgt zijn hoofd ertegen. Fijarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Rognato met de inworp. Dumitrescu is nu in balbezit. Dumitrescu geeft een hoge lob. Ziemba rent richting de bal. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1:2

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dinamite stond buitenspel. Završnik komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Rognato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognato passt de bal zonder na te denken. Dumitrescu probeert naar een medespeler te passen. Ciurea rent richting de bal. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Bracho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curcanii 44%, UNIVERSITATEA CRAIOVA 56%.
Curcanii - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1:2

46e minuut.
Daar is Wdowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralha onderschept slim de pass. Ralha passt de bal met de wreef. Pepe rent richting de bal. Pepe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Klungelig pakt Ciurea de bal. Dinamite rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rognato neemt de hoekschop. Ciurea springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Pawełczyk heeft problemen om de bal te vangen. Ziemba rent richting de bal. Sczepiński begaat een overtreding. Sczepiński krijgt een gele kaart. Ziemba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ziemba wilt de vrije trap nemen. Bracho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curcanii 62%, UNIVERSITATEA CRAIOVA 38%.
Curcanii - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1:2