Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Tactical Shield
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 17980
Titanii Mioritici Viitorul Barlad
noua Tactiek Cucu 1.0
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
60.4 gemiddelde waardering 69.6
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


3e minuut.
Liber geeft de bal voor. Rayman rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Favstov met de inworp. Thiebaut is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Favstov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thiebaut springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Frisone is nu in balbezit. Favstov is nu in balbezit. Favstov probeert naar een medespeler te passen. Frisone is nu in balbezit. Frisone schiet op doel. Kisteleki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thiebaut krijgt zijn hoofd ertegen. Kisteleki probeert wanhopig de bal te grijpen. Spirin kopt de bal weg. Klungelig pakt Lindo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - Viitorul Barlad 0:1

7e minuut.
Liber speelt de bal door. Bilici is nu in balbezit. Bilici speelt de bal door. Batalha geeft een lange en hoge pass. Santacruz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Enginar verovert de bal door een tackle van achteren. Enginar geeft de bal voor. Cvetanović is nu in balbezit. Cvetanović geeft een lange en hoge pass. Thiebaut krijgt zijn hoofd ertegen. Kisteleki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Rayman passt de bal in één keer door. Enginar onderschept slim de pass. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov haalt uit met een fantastische trap. Kisteleki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kisteleki met een harde bal richting middenveld. Kałuziński kopt de bal weg. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut schiet op doel. Kisteleki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - Viitorul Barlad 0:2

14e minuut.
Novakov passt de bal zonder na te denken. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández speelt de bal door. Santacruz is nu in balbezit. Santacruz schiet op doel. Cuculiansky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ćeklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeklić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Lindo verovert de bal door een tackle van achteren. Lindo met een sublieme pass. Kałuziński speelt de bal door. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisone geeft de bal voor. Kisteleki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Enginar verovert de bal door een tackle van achteren. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov met een sublieme pass. Frisone is nu in balbezit. Frisone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bilici bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki verovert de bal door een tackle van achteren. Tucki met een sublieme pass. Favstov is nu in balbezit. Favstov geeft een hoge lob. Kisteleki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kałuziński passt de bal met de wreef. Favstov rent richting de bal. Enginar begaat een overtreding. Enginar krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Favstov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tucki met een snel genomen vrije trap. Favstov is nu in balbezit. Favstov speelt de bal door. Tucki is nu in balbezit. Tucki geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Rayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayman passt de bal met de wreef. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut schiet op doel. Kisteleki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - Viitorul Barlad 0:3

45e minuut.
Enginar rent richting de bal. Tucki verovert de bal door een tackle van achteren. Tucki probeert naar een medespeler te passen. Frisone bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanii Mioritici 58%, Viitorul Barlad 42%.
Titanii Mioritici - Viitorul Barlad 0:3

49e minuut.
Favstov geeft een hoge lob. Daar is Bonavia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap. Kisteleki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - Viitorul Barlad 0:4

50e minuut.
Brancaleone komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov met een sublieme pass. Tucki rent richting de bal. Tucki haalt uit met een fantastische trap. Kisteleki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Batalha bereikt de bal nog maar net als eerste. Batalha geeft een lange en hoge pass. Santacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeklić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruiz Sánchez komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Batalha met de inworp. Novakov probeert naar een medespeler te passen. Ćeklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeklić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Tucki onderschept slim de pass. Tucki passt de bal met de wreef. Brancaleone rent richting de bal. Brancaleone schiet op doel. Kisteleki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - Viitorul Barlad 0:5

78e minuut.
Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea speelt de bal door. Ruiz Sánchez is nu in balbezit. Ruiz Sánchez schiet op doel. Kisteleki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - Viitorul Barlad 0:6

80e minuut.
Bilici passt de bal zonder na te denken. Hernández is nu in balbezit. Hernández met een sublieme pass. Ćeklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeklić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hernández raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vujković komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanii Mioritici 59%, Viitorul Barlad 41%.
Titanii Mioritici - Viitorul Barlad 0:6