Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: DACIADA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 38971
DACIADA Innovation Football
debarcaderup Tactiek Tactica 433
53% Balbezit 47%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
65.4 gemiddelde waardering 71.8
very good Schieten outstanding
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


18e minuut.
Petev verovert de bal door een tackle van achteren. Petev geeft een hoge lob. Cozma rent richting de bal. Cozma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - Innovation Football 0:1

26e minuut.
Grigorie passt de bal met de wreef. Ternero heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea rent richting de bal. Bútora geeft een lange en hoge pass. Cozma maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dragomirescu passt de bal met de wreef. Onciu speelt de bal door. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DACIADA - Innovation Football 1:1

32e minuut.
Bútora passt de bal zonder na te denken. Grigorie geeft een lange en hoge pass. Cozma is nu in balbezit. Cozma draait met de bal, schiet en ... Laurenza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorie passt de bal zonder na te denken. Cozma is nu in balbezit. Kofin rent richting de bal. Kofin schiet op doel. Laurenza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Grumezea kopt de bal weg. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu passt de bal met de wreef. Bordea rent richting de bal. Bordea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Inworp. Grumezea met de inworp. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bútora onderschept slim de pass. Bútora geeft de bal voor. Laurenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DACIADA 62%, Innovation Football 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DACIADA - Innovation Football 1:1

48e minuut.
Grigorie met een sublieme pass. Ternero is nu in balbezit. De la Guarda begaat een overtreding. Ternero raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bútora neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Gahrenstein geeft een hoge lob. Ternero kopt de bal weg. Grigorie speelt de bal door. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma schiet op doel. Laurenza bokst de bal weg.

54e minuut.
Wanke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wanke onderschept slim de pass. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma heeft problemen om de bal te vangen. Cozma haalt uit met een fantastische trap. Laurenza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Cozma rent richting de bal. Wanke schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cozma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bútora met een snel genomen vrije trap. Cozma rent richting de bal. Cozma schiet op doel. Laurenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fiorente rent richting de bal. Fiorente geeft de bal voor. Gahrenstein speelt de bal door. Kofin heeft problemen om de bal te vangen. Kofin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu probeert naar een medespeler te passen. Bărbat speelt de bal door. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nănescu kopt de bal weg. Dragomirescu is nu in balbezit. Câmpeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Câmpeanu krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Dragomirescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Grumezea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nănescu is nu in balbezit. Petev is nu in balbezit. Nănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nănescu schiet op doel. Zhechev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Bordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahrenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Gahrenstein passt de bal in één keer door. Grigorie is nu in balbezit. Grigorie geeft een hoge lob. Laurenza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DACIADA 68%, Innovation Football 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DACIADA - Innovation Football 1:1