Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:53
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Tactical Shield
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 10886
Titanii Mioritici Lupii Negri Galsa
532 Tactiek ppd12eo1
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
59.4 gemiddelde waardering 68.8
very good Schieten outstanding
solid Passen incredible
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Deriva kopt de bal weg. Granese is nu in balbezit. Granese probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sulowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Hoydonckx probeert naar een medespeler te passen. Wallace rent richting de bal. Met opzet legt Batalha zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Batalha naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Granese passt de bal met de wreef. Lukačić is nu in balbezit. Lukačić passt de bal zonder na te denken. Wallace rent richting de bal. Wallace draait met de bal, schiet en ... Csató verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sulowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - Lupii Negri Galsa 0:1

38e minuut.
Sulowski is nu in balbezit. Bonavia geeft een hoge lob. Deriva met een sublieme pass. Corporente geeft de bal voor. Sulowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Arent bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński begaat een overtreding. Arent is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lukačić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sulowski kopt de bal weg. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wallace probeert naar een medespeler te passen. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms schiet op doel. Csató werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - Lupii Negri Galsa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanii Mioritici 75%, Lupii Negri Galsa 25%.
Titanii Mioritici - Lupii Negri Galsa 0:2

52e minuut.
Spirin verovert de bal door een tackle van achteren. Spirin geeft een lange en hoge pass. Santacruz is nu in balbezit. Motłoszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - Lupii Negri Galsa 1:2

59e minuut.
Granese probeert naar een medespeler te passen. Wallace is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spirin. Spirin krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Timms is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sulowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Csató maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - Lupii Negri Galsa 1:3

68e minuut.
Lukačić passt de bal met de wreef. Granese bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - Lupii Negri Galsa 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanii Mioritici 72%, Lupii Negri Galsa 28%.
Titanii Mioritici - Lupii Negri Galsa 1:4