Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Curcanii Horsemen of the Apocalypse
Hitchcock attr2 Tactiek 5-3-2
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 27.2
excellent Schieten weak
excellent Passen adequate
very good Verdedigen poor


3e minuut.
Pepe passt de bal met de wreef. Stănăşel speelt de bal door. Daar is Kaufman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepe rent richting de bal. Pepe draait met de bal, schiet en ... Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Luncik speelt de bal door. Farías kopt de bal weg. Dinamite geeft een lange en hoge pass. Pepe rent richting de bal. Pepe draait met de bal, schiet en ... Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Paschalis is nu in balbezit. Paschalis geeft de bal voor. Daar is Fedorko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paschalis rent richting de bal. Paschalis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Farías passt de bal in één keer door. Barwin is nu in balbezit. Pepe is nu in balbezit. Pepe schiet op doel. Luncik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Horsemen of the Apocalypse 1:0

22e minuut.
Barwin verovert de bal door een tackle van achteren. Barwin met een sublieme pass. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe verovert de bal door een tackle van achteren. Pepe schiet op doel. Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Fedorko kopt de bal weg. Dinamite geeft de bal voor. Paschalis kopt de bal weg. Pepe is nu in balbezit. Pepe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ralha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dinamite met een sublieme pass. Klungelig pakt Pepe de bal. Pepe haalt uit met een fantastische trap. Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Fedorko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Farías met de inworp. Dinamite geeft een hoge lob. Pepe springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Horsemen of the Apocalypse 2:0

28e minuut.
Sczepiński geeft een lange en hoge pass. Kaufman kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fedorko de bal onder controle te krijgen. Paschalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschalis schiet op doel. Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pepe rent richting de bal. Pepe schiet op doel. Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kaufman geeft de bal voor. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite geeft een hoge lob. Pepe krijgt zijn hoofd ertegen. Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Horsemen of the Apocalypse 3:0

31e minuut.
Stănăşel is nu in balbezit. Stănăşel geeft een hoge lob. Farías kopt de bal weg. Paschalis rent richting de bal. Paschalis schiet op doel. Luncik bokst de bal weg.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farías met de inworp. Dinamite geeft een lange en hoge pass. Paschalis rent richting de bal. Paschalis schiet op doel. Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Korte rent richting de bal. Anton is nu in balbezit. Anton passt de bal in één keer door. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ralha is nu in balbezit. Ralha geeft de bal voor. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin schiet op doel. Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Horsemen of the Apocalypse 4:0

40e minuut.
Daar is Farías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farías geeft een lange en hoge pass. Paschalis is nu in balbezit. Paschalis schiet op doel. Luncik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Horsemen of the Apocalypse 5:0

44e minuut.
Anton met een sublieme pass. Pawełczyk is nu in balbezit. Pawełczyk geeft de bal voor. Barwin heeft problemen om de bal te vangen. Barwin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montserrat komt het veld opgelopen. Ralha kopt de bal weg. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufman begaat een overtreding. Barwin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curcanii 22%, Horsemen of the Apocalypse 78%.
Curcanii - Horsemen of the Apocalypse 5:0

49e minuut.
Farías geeft de bal voor. Copos kopt de bal weg. Kaufman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Fedorko kopt de bal weg. Farías heeft problemen om de bal te vangen. Farías met een sublieme pass. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha geeft de bal voor. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe haalt uit met een fantastische trap. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Horsemen of the Apocalypse 6:0

58e minuut.
Gușea probeert de bal aan de voet te houden. Duggan rent richting de bal. Duggan passt de bal zonder na te denken. Barwin rent richting de bal. Barwin draait met de bal, schiet en ... Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pepe is nu in balbezit. Pepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Horsemen of the Apocalypse 7:0

68e minuut.
Farías kopt de bal weg. Gușea heeft problemen om de bal te vangen. Dinamite rent richting de bal. Dinamite geeft een hoge lob. Pepe rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pepe rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Horsemen of the Apocalypse 8:0

79e minuut.
Ralha rent richting de bal. Ralha passt de bal met de wreef. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe schiet op doel. Luncik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ralha speelt de bal door. Dinamite heeft problemen om de bal te vangen. Dinamite passt de bal in één keer door. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe haalt uit met een fantastische trap. Luncik bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Klungelig pakt Ralha de bal. Ralha geeft een hoge lob. Daar is Montserrat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montserrat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Horsemen of the Apocalypse 9:0

86e minuut.
Montserrat kopt de bal weg. Pepe rent richting de bal. Fedorko rent richting de bal. Montserrat verovert de bal door een tackle van achteren. Montserrat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pepe is nu in balbezit. Pepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Horsemen of the Apocalypse 10:0

88e minuut.
Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Farías geeft een lange en hoge pass. Pepe is nu in balbezit. Pepe draait met de bal, schiet en ... Luncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curcanii 23%, Horsemen of the Apocalypse 77%.
Curcanii - Horsemen of the Apocalypse 10:0