Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: DANFC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 17276
DANFC roxana.reddog
cfa mirror Tactiek 53w2
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 12
66.9 gemiddelde waardering 43.2
formidable Schieten adequate
formidable Passen average
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Olaza geeft een lange en hoge pass. Buia is nu in balbezit. Buia geeft de bal voor. Skyrianoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skyrianoglou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nitti rent richting de bal. Nitti speelt de bal door. Klungelig pakt Pałkus de bal. Pałkus geeft een hoge lob. Reiziger springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kántor kopt de bal weg. Nitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Galindo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Palhinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palhinhas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pałkus geeft een lange en hoge pass. Pulkowski bokst de bal weg.

11e minuut.
Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal. Pulkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hunal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buia zal de hoekschop nemen. Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal. Pulkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hunal is nu in balbezit. Reiziger verovert de bal door een tackle van achteren. Reiziger schiet op doel. Pulkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - roxana.reddog 1:0

14e minuut.
Nieva kopt de bal weg. Nitti heeft problemen om de bal te vangen. Nitti speelt de bal door. Skyrianoglou is nu in balbezit. Skyrianoglou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Nitti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keser rent richting de bal. Keser passt de bal zonder na te denken. Reiziger rent richting de bal. Reiziger schiet op doel. Pulkowski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nitti zal de hoekschop nemen. Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Keser probeert naar een medespeler te passen. Skyrianoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mănăilă krijgt een gele kaart. Skyrianoglou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pałkus met een snel genomen vrije trap. Skyrianoglou maakt een snoekduik en kopt de bal. Pulkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Assis probeert de bal aan de voet te houden. Lebedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebedev passt de bal met de wreef. Buia is nu in balbezit. Buia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Buitenspel voor Nieva. Goede buitenspelval van de verdediging. Storace neemt vlug de vrije trap. Reiziger is nu in balbezit. Pałkus rent richting de bal. Pałkus schiet op doel. Pulkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Reiziger met een sublieme pass. Skyrianoglou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hunal. Hunal krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Buia geeft een lange en hoge pass. Daar is Beţivu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skyrianoglou is nu in balbezit. Skyrianoglou geeft een lange en hoge pass. Reiziger springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - roxana.reddog 2:0

38e minuut.
Keser passt de bal met de wreef. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia geeft de bal voor. Skyrianoglou maakt een snoekduik en kopt de bal. Pulkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - roxana.reddog 3:0

39e minuut.
Daar is Olăroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beţivu rent richting de bal. Skyrianoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Skyrianoglou draait met de bal, schiet en ... Pulkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - roxana.reddog 4:0

42e minuut.
Nitti probeert naar een medespeler te passen. Buia met een sublieme pass. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - roxana.reddog 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 23%, roxana.reddog 77%.
DANFC - roxana.reddog 5:0

46e minuut.
Storace is nu in balbezit. Storace geeft een lange en hoge pass. Buia kopt de bal weg. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski bokst de bal weg.

48e minuut.
Olaza rent richting de bal. Olaza geeft een hoge lob. Skyrianoglou kopt de bal weg. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski bokst de bal weg.

51e minuut.
Nitti rent richting de bal. Nitti geeft de bal voor. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger draait met de bal, schiet en ... Pulkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - roxana.reddog 6:0

52e minuut.
Nitti rent richting de bal. Nitti passt de bal met de wreef. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - roxana.reddog 7:0

55e minuut.
Nitti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keser met een sublieme pass. Nitti is nu in balbezit. Nitti geeft een lange en hoge pass. Skyrianoglou springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Nitti passt de bal zonder na te denken. Skyrianoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitti passt de bal in één keer door. Reiziger rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Pałkus onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buia zal de hoekschop nemen. Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - roxana.reddog 8:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Graef komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Figueroa komt het veld opgelopen. Buia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pałkus geeft een lange en hoge pass. Skyrianoglou is nu in balbezit. Skyrianoglou schiet op doel. Pulkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - roxana.reddog 9:0

75e minuut.
Inworp. Mateescu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Mateescu is nu in balbezit. Mateescu met een sublieme pass. Reiziger rent richting de bal. Reiziger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 27%, roxana.reddog 73%.
DANFC - roxana.reddog 9:0