Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: viitorul
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 59454
viitorul 21 Avantul Suseni
tare Tactiek sezon nou pres
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
69.3 gemiddelde waardering 67.5
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Toro rent richting de bal. Toro passt de bal met de wreef. Salomon rent richting de bal. Vider onderschept slim de pass. Vider draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Caloghiru speelt de bal door. Paroháč rent richting de bal. Paroháč geeft de bal voor. Vider springt en kopt de bal. Paal!

5e minuut.
Rapacz passt de bal zonder na te denken. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomper legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pomper krijgt een gele kaart. Caldenteny raakt geblesseerd tijdens het duel. Caldenteny legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Debesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Tosun speelt de bal door. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Korytář rent richting de bal. Caldenteny verovert de bal door een tackle van achteren. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... Debesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Floarea is nu in balbezit. Floarea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Avantul Suseni 1:0

15e minuut.
Caloghiru probeert naar een medespeler te passen. Speltdoorn rent richting de bal. Vider onderschept slim de pass. Vider draait met de bal, schiet en ... Domenech werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pomper met een sublieme pass. Kettu probeert naar een medespeler te passen. Rapacz speelt de bal door. Petrea is nu in balbezit. Petrea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Caldenteny stond buitenspel. Zaloga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jałyński heeft problemen om de bal te vangen. Vider bereikt de bal nog maar net als eerste. Vider haalt uit met een fantastische trap. Domenech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tosun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rapacz rent richting de bal. Rapacz geeft de bal voor. Caldenteny krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 57%, Avantul Suseni 43%.
viitorul 21 - Avantul Suseni 1:0

46e minuut.
Dośpiał komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Speltdoorn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacz geeft de bal voor. Caldenteny krijgt zijn hoofd ertegen. Debesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Avantul Suseni 2:0

61e minuut.
Caspers verovert de bal door een tackle van achteren. Caspers passt de bal in één keer door. Paroháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. Domenech probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Avantul Suseni 2:1

73e minuut.
Salbert met een snelle inworp. Paroháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tosun krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Paroháč raakt geblesseerd tijdens het duel. Pomper met een snel genomen vrije trap. Dośpiał kopt de bal weg. Daar is Toro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toro geeft een hoge lob. Dośpiał krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rapacz probeert naar een medespeler te passen. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea passt de bal met de wreef. Kettu rent richting de bal. Kettu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Caspers is nu in balbezit. Petrea onderschept slim de pass. Petrea geeft een hoge lob. Caldenteny springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Avantul Suseni 3:1

79e minuut.
Tosun met een sublieme pass. Caldenteny is nu in balbezit. Floarea is nu in balbezit. Floarea draait met de bal, schiet en ... Debesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Petrea stond buitenspel. Stefańczyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Jałyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. Domenech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 61%, Avantul Suseni 39%.
viitorul 21 - Avantul Suseni 3:1