Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Tufa F. C. Onesti
08 biss Tactiek 3 ATT
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
65.3 gemiddelde waardering 68.7
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen briljant


6e minuut.
Bujtor geeft een hoge lob. Jukica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica passt de bal zonder na te denken. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bratu met de inworp. Bujtor is nu in balbezit. Bujtor geeft een hoge lob. Jendrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Tufa - F. C. Onesti 1:0

20e minuut.
Jukica passt de bal in één keer door. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Thon begaat een overtreding. Črlenec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cacciavillano neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Giernatowski met een sublieme pass. Mastorakis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jukica. Jukica krijgt een gele kaart. Mastorakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Bujtor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gwiżdż springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Bjørk is nu in balbezit. Črlenec rent richting de bal. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viitorul Tufa - F. C. Onesti 1:1

37e minuut.
Jukica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu onderschept slim de pass. Bratu probeert naar een medespeler te passen. Mastorakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastorakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Tufa 53%, F. C. Onesti 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viitorul Tufa - F. C. Onesti 1:1

46e minuut.
Fargetta komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Giernatowski probeert naar een medespeler te passen. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor passt de bal in één keer door. Fargetta rent richting de bal. Fargetta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Giernatowski is nu in balbezit. Melaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko met een sublieme pass. Črlenec is nu in balbezit. Črlenec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Tufa - F. C. Onesti 1:2

84e minuut.
Bjørk is nu in balbezit. Giernatowski begaat een overtreding. Bjørk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cacciavillano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Klontiris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Črlenec rent richting de bal. Črlenec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Tufa 47%, F. C. Onesti 53%.
Viitorul Tufa - F. C. Onesti 1:2