Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Fc.Poiana Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 22672
Fc.Poiana Viitorul Tufa
heroes w Tactiek def 5
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
73.7 gemiddelde waardering 65.1
briljant Schieten uitstekend
uitmuntend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Inworp. Żulewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadarkiewicz is nu in balbezit. Nadarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Čaňo springt en kopt de bal. Stromskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Fogsgaard geeft een hoge lob. Fermić kopt de bal weg. Bratu geeft de bal voor. Fargetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargetta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kıpırdamaz probeert naar een medespeler te passen. Żulewski is nu in balbezit. Żulewski passt de bal zonder na te denken. Čaňo is nu in balbezit. Klontiris bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Viitorul Tufa 1:0

13e minuut.
Żulewski passt de bal met de wreef. Fogsgaard onderschept slim de pass. Nadarkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nadarkiewicz met de inworp. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal. Giernatowski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Nadarkiewicz rent richting de bal. Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Chitic springt en kopt de bal. Stromskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Fogsgaard rent richting de bal. Fogsgaard passt de bal zonder na te denken. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Stromskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Viitorul Tufa 2:0

29e minuut.
Mastorakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastorakis geeft een lange en hoge pass. Fargetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Viitorul Tufa 2:1

31e minuut.
Daar is Żulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żulewski met een sublieme pass. Jaster geeft de bal voor. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Nadarkiewicz rent richting de bal. Nadarkiewicz met een sublieme pass. Żulewski rent richting de bal. Żulewski geeft de bal voor. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal. Stromskis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 27%, Viitorul Tufa 73%.
Fc.Poiana - Viitorul Tufa 2:1

46e minuut.
Castañeda geeft een lange en hoge pass. Kıpırdamaz kopt de bal weg. Fogsgaard rent richting de bal. Čaňo verovert de bal door een tackle van achteren. Čaňo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Kıpırdamaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Klontiris de bal. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo draait met de bal, schiet en ... Stromskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Viitorul Tufa 3:1

61e minuut.
Castañeda kopt de bal weg. Klontiris is nu in balbezit. Fogsgaard rent richting de bal. Nadarkiewicz onderschept slim de pass. Nadarkiewicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Gioga komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Manzone verovert de bal door een tackle van achteren. Manzone geeft de bal voor. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel. Stromskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Viitorul Tufa 4:1

69e minuut.
Giernatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giernatowski passt de bal met de wreef. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor geeft een lange en hoge pass. Fargetta springt en kopt de bal. Beckham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Donaubauer rent richting de bal. Bujtor onderschept slim de pass. Bujtor geeft een hoge lob. Fargetta springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Fargetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manzone onderschept slim de pass. Manzone geeft een hoge lob. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo schiet op doel. Stromskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Inworp. Kıpırdamaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čaňo rent richting de bal. Čaňo schiet op doel. Klontiris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stromskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mastorakis heeft problemen om de bal te vangen. Čaňo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bratu. Čaňo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Čaňo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Stromskis bokst de bal weg.

76e minuut.
Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor passt de bal zonder na te denken. Bratu probeert naar een medespeler te passen. Fargetta heeft problemen om de bal te vangen. Fargetta draait met de bal, schiet en ... Beckham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Nadarkiewicz passt de bal met de wreef. Gwiżdż heeft problemen om de bal te vangen. Jaster verovert de bal door een tackle van achteren. Fargetta rent richting de bal. Fargetta haalt uit met een fantastische trap. Beckham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Bujtor met een snelle inworp. Bratu met een sublieme pass. Bujtor rent richting de bal. Bujtor geeft de bal voor. Gwiżdż maakt een snoekduik en kopt de bal. Beckham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Kıpırdamaz rent richting de bal. Fogsgaard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kıpırdamaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Nadarkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kıpırdamaz kopt de bal weg. Żulewski is nu in balbezit. Żulewski geeft een lange en hoge pass. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Żulewski is nu in balbezit. Żulewski geeft de bal voor. Čaňo kopt de bal weg. Klungelig pakt Kıpırdamaz de bal. Kıpırdamaz geeft een lange en hoge pass. Stromskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Viitorul Tufa 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 32%, Viitorul Tufa 68%.
Fc.Poiana - Viitorul Tufa 5:1