Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: DANFC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 41361
DANFC Avantul Suseni
cfa mirror Tactiek sezon nou pres
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 3
73 gemiddelde waardering 69.2
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Keser rent richting de bal. Keser passt de bal in één keer door. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia geeft een lange en hoge pass. Cavagnari krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger verovert de bal door een tackle van achteren. Reiziger passt de bal met de wreef. Naumiuk verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nitti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cavagnari springt en kopt de bal. Debesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Keser passt de bal met de wreef. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia geeft een lange en hoge pass. Reiziger krijgt zijn hoofd ertegen. Debesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Avantul Suseni 1:0

14e minuut.
Naumiuk kopt de bal weg. Keser probeert naar een medespeler te passen. Nitti is nu in balbezit. Nitti geeft de bal voor. Cavagnari krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Caspers verovert de bal door een tackle van achteren. Caspers geeft een lange en hoge pass. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał draait met de bal, schiet en ... Buclea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DANFC - Avantul Suseni 1:1

23e minuut.
Nitti is nu in balbezit. Nitti passt de bal in één keer door. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Keser speelt de bal door. Buia is nu in balbezit. Met opzet legt Paroháč zijn tegenspeler op de grond. Paroháč krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Paroháč passt de bal in één keer door. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keser. Keser krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Lebedev verovert de bal door een tackle van achteren. Lebedev geeft een lange en hoge pass. Buia is nu in balbezit. Buia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Avantul Suseni 2:1

44e minuut.
Pałkus is nu in balbezit. Pałkus geeft een lange en hoge pass. Buia rent richting de bal. Buia geeft de bal voor. Cavagnari krijgt zijn hoofd ertegen. Debesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 32%, Avantul Suseni 68%.
DANFC - Avantul Suseni 2:1

66e minuut.
Olaza geeft een lange en hoge pass. Buia is nu in balbezit. Caspers schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Caspers naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Naumiuk passt de bal met de wreef. Storace rent richting de bal. Storace geeft een hoge lob. Vider is nu in balbezit. Vider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DANFC - Avantul Suseni 2:2

77e minuut.
Inworp. Gjokutaj komt het veld opgelopen. Toro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pałkus probeert naar een medespeler te passen. Gjokutaj is nu in balbezit. Gjokutaj geeft de bal voor. Buia is nu in balbezit. Buia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 33%, Avantul Suseni 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DANFC - Avantul Suseni 2:2