Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Red Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14957
Red Lions FC Elite Sport Club
asdfggh Tactiek AfterHyb
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
70.3 gemiddelde waardering 61.6
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Vinčić met de inworp. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu passt de bal met de wreef. Vinčić rent richting de bal. Vinčić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Magdziej kopt de bal weg. Kovriakovas rent richting de bal. Serejo onderschept slim de pass. Serejo draait met de bal, schiet en ... Del Prate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Elite Sport Club 0:1

18e minuut.
Vinčić speelt de bal door. Zaborkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborkin passt de bal zonder na te denken. Anteljević is nu in balbezit. Anteljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Lions FC - Elite Sport Club 1:1

34e minuut.
Verdeţ geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Serejo stond buitenspel. Zaborkin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato schiet op doel. Lapčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Verdeţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdeţ passt de bal in één keer door. Daar is Radosny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radosny geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Závodi verovert de bal door een tackle van achteren. Závodi speelt de bal door. Daar is Berntsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Elite Sport Club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 41%, Elite Sport Club 59%.
Red Lions FC - Elite Sport Club 2:1

50e minuut.
Závodi onderschept slim de pass. Závodi passt de bal in één keer door. Vinčić probeert naar een medespeler te passen. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Rokkos is nu in balbezit. Iancu verovert de bal door een tackle van achteren. Iancu geeft de bal voor. Olivato rent richting de bal. Olivato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Elite Sport Club 3:1

66e minuut.
Závodi verovert de bal door een tackle van achteren. Závodi geeft de bal voor. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Elite Sport Club 3:2

70e minuut.
Radosny met een sublieme pass. Olivato rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Závodi. Olivato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anteljević komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zaborkin verovert de bal door een tackle van achteren. Zaborkin met een sublieme pass. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak geeft een lange en hoge pass. Isling springt en kopt de bal. Lapčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olivato is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Elite Sport Club 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 37%, Elite Sport Club 63%.
Red Lions FC - Elite Sport Club 4:2