Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Purple Hills
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 19390
Recolta T. Vladimirescu f.c.plopi tm
Creanta Tactiek 4-3-3
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
70.6 gemiddelde waardering 75.1
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Inworp. Tyczkała met de inworp. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter geeft een hoge lob. Jędraszek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Walter de bal. Walter geeft een hoge lob. Van Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hauwaert haalt uit met een fantastische trap. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - f.c.plopi tm 0:1

11e minuut.
Prlainović geeft de bal voor. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kámen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kámen naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Pieczynga is nu in balbezit. Walter onderschept slim de pass. Walter probeert naar een medespeler te passen. Van Hauwaert rent richting de bal. Van Hauwaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Novarese passt de bal zonder na te denken. Tłusty rent richting de bal. Tłusty met een sublieme pass. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel. Na`il bokst de bal weg.

26e minuut.
Walter heeft problemen om de bal te vangen. Walter met een sublieme pass. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek schiet op doel. Blondel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - f.c.plopi tm 0:2

34e minuut.
Van Hauwaert kopt de bal weg. Pieczynga heeft problemen om de bal te vangen. Jędraszek onderschept slim de pass. Jędraszek schiet op doel. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Tyczkała verovert de bal door een tackle van achteren. Tyczkała probeert naar een medespeler te passen. Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek draait met de bal, schiet en ... Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - f.c.plopi tm 0:3

43e minuut.
Pieczynga kopt de bal weg. Novarese is nu in balbezit. Novarese passt de bal zonder na te denken. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 65%, f.c.plopi tm 35%.
Recolta T. Vladimirescu - f.c.plopi tm 0:3

53e minuut.
Nesheim passt de bal in één keer door. Năstaş is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tłusty neemt de hoekschop. Wultański maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Tyczkała met een sublieme pass. Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek passt de bal met de wreef. Van Hauwaert is nu in balbezit. Van Hauwaert haalt uit met een fantastische trap. Blondel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Wultański rent richting de bal. Beldeanu onderschept slim de pass. Beldeanu speelt de bal door. Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek haalt uit met een fantastische trap. Blondel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van Hauwaert rent richting de bal. Van Hauwaert schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Inworp. Prlainović met de inworp. Myška geeft een lange en hoge pass. Van Hauwaert krijgt zijn hoofd ertegen. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Myška met een sublieme pass. Klungelig pakt Prlainović de bal. Prlainović geeft een lange en hoge pass. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek schiet op doel. Blondel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Walter passt de bal zonder na te denken. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek passt de bal zonder na te denken. Van Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hauwaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - f.c.plopi tm 0:4

68e minuut.
Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek passt de bal in één keer door. Daar is Walter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walter geeft een lange en hoge pass. Jędraszek maakt een snoekduik en kopt de bal. Blondel bokst de bal weg. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek schiet op doel. Blondel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Nesheim met een sublieme pass. Myška bereikt de bal nog maar net als eerste. Myška geeft de bal voor. Jędraszek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - f.c.plopi tm 0:5

70e minuut.
Jędraszek verovert de bal door een tackle van achteren. Jędraszek passt de bal in één keer door. Van Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hauwaert schiet op doel. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - f.c.plopi tm 0:6

72e minuut.
Prlainović kopt de bal weg. Van Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hauwaert geeft een hoge lob. Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jędraszek rent richting de bal. Pieczynga verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Walter zal de hoekschop nemen. Jędraszek springt en kopt de bal. Blondel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Vena probeert naar een medespeler te passen. Walter rent richting de bal. Walter passt de bal met de wreef. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Mitkov speelt de bal door. Novarese rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Myška. Novarese wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

85e minuut.
Prlainović geeft een lange en hoge pass. Van Hauwaert is nu in balbezit. Paraschiv legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paraschiv krijgt een gele kaart. Van Hauwaert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paraschiv met een sublieme pass. Van Hauwaert neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - f.c.plopi tm 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 64%, f.c.plopi tm 36%.
Recolta T. Vladimirescu - f.c.plopi tm 0:7