Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: F.C. Onesti
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 37225
F. C. Onesti Fc.Poiana
3 ATT Tactiek Spre L1
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 16
65.3 gemiddelde waardering 76.7
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Črlenec rent richting de bal. Črlenec passt de bal met de wreef. Jaster rent richting de bal. Bjørk verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Madincea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Manzone met een sublieme pass. Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitsoy passt de bal zonder na te denken. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Nadarkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Jukica is nu in balbezit. Jukica probeert naar een medespeler te passen. Črlenec rent richting de bal. Črlenec draait met de bal, schiet en ... Madincea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Inworp. Zele met een snelle inworp. Kıpırdamaz geeft een lange en hoge pass. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Fc.Poiana 0:1

36e minuut.
Zele geeft een hoge lob. Daar is Kopaniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikšenieks rent richting de bal. Bikšenieks schiet op doel. Jendrysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Fc.Poiana 0:2

37e minuut.
Bjørk onderschept slim de pass. Črlenec rent richting de bal. Cacciavillano is nu in balbezit. Črlenec is nu in balbezit. Črlenec haalt uit met een fantastische trap. Madincea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Manzone geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jukica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laskowiec rent richting de bal. Laskowiec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nadarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Yiğitsoy is nu in balbezit. Yiğitsoy geeft een hoge lob. Chitic springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Grămadă maakt een afschuwelijke overtreding. Grămadă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 64%, Fc.Poiana 36%.
F. C. Onesti - Fc.Poiana 0:2

48e minuut.
Kıpırdamaz met een sublieme pass. Nadarkiewicz speelt de bal door. Zele rent richting de bal. Zele geeft een hoge lob. Chitic springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Jaster onderschept slim de pass. Bjørk rent richting de bal. Nadarkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nadarkiewicz krijgt een gele kaart.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vandebroek komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Cacciavillano geeft een hoge lob. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fermić. Fermić krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Manzone probeert naar een medespeler te passen. Maguinho is nu in balbezit. Črlenec begaat een overtreding. Maguinho moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Maguinho kan niet meer verder spelen. Donaubauer komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pytlasiński kopt de bal weg. Nadarkiewicz rent richting de bal. Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek schiet op doel. Jendrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Nadarkiewicz passt de bal in één keer door. Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen. Jendrysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Fc.Poiana 0:3

72e minuut.
Yiğitsoy geeft de bal voor. Kıpırdamaz kopt de bal weg. Zele probeert naar een medespeler te passen. Vandebroek heeft problemen om de bal te vangen. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 68%, Fc.Poiana 32%.
F. C. Onesti - Fc.Poiana 0:3