Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Red Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28944
Red Lions FC DANFC
asdfggh Tactiek cfa mirror
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
14 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
71.8 gemiddelde waardering 70
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen formidable
brilliant Verdedigen outstanding


2e minuut.
Keser rent richting de bal. Zaborkin verovert de bal door een tackle van achteren. Zaborkin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Olivato de bal. Olivato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
De Graef onderschept slim de pass. De Graef passt de bal in één keer door. Reiziger rent richting de bal. Reiziger draait met de bal, schiet en ... Del Prate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - DANFC 0:1

13e minuut.
Iancu geeft een lange en hoge pass. Lebedev rent richting de bal. Olivato onderschept slim de pass. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. Buclea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Nitti verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęczak probeert naar een medespeler te passen. Zaborkin geeft een hoge lob. Olivato krijgt zijn hoofd ertegen. Buclea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Zaborkin rent richting de bal. Iancu is nu in balbezit. Reiziger onderschept slim de pass. Reiziger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - DANFC 0:2

30e minuut.
Pałkus rent richting de bal. Pałkus speelt de bal door. Buia rent richting de bal. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger haalt uit met een fantastische trap. Del Prate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Chyliński kopt de bal weg. Wnęczak rent richting de bal. Met opzet legt Keser zijn tegenspeler op de grond. Keser krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Olivato rent richting de bal. Anteljević rent richting de bal. Olaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević verovert de bal door een tackle van achteren. Anteljević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olivato is nu in balbezit. Olivato schiet op doel. Buclea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - DANFC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 56%, DANFC 44%.
Red Lions FC - DANFC 1:2

47e minuut.
Pałkus speelt de bal door. Buia is nu in balbezit. Buia geeft de bal voor. Cavagnari krijgt zijn hoofd ertegen. Del Prate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - DANFC 1:3

49e minuut.
Lebedev speelt de bal door. Pałkus is nu in balbezit. Pałkus passt de bal in één keer door. Reiziger rent richting de bal. Reiziger schiet op doel. Del Prate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Iancu verovert de bal door een tackle van achteren. Iancu passt de bal in één keer door. Zaborkin is nu in balbezit. Cavagnari verovert de bal door een tackle van achteren. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bogunia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiziger rent richting de bal. Reiziger draait met de bal, schiet en ... Del Prate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - DANFC 1:4

54e minuut.
Bogunia onderschept slim de pass. Buia rent richting de bal. Buia passt de bal in één keer door. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Lebedev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radosny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anteljević is nu in balbezit. Anteljević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pałkus probeert naar een medespeler te passen. Buia is nu in balbezit. Buia probeert naar een medespeler te passen. Reiziger rent richting de bal. Reiziger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bogunia onderschept slim de pass. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag De Graef naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Pałkus speelt de bal door. Buia rent richting de bal. Radosny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radosny krijgt een gele kaart. Buia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gjokutaj komt het veld opgelopen. Pałkus met een snel genomen vrije trap. Buia is nu in balbezit. Buia geeft een hoge lob. Cavagnari springt en kopt de bal. Del Prate bokst de bal weg. Reiziger springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radosny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaborkin is nu in balbezit. Zaborkin geeft de bal voor. Isling krijgt zijn hoofd ertegen. Buclea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Zaborkin passt de bal zonder na te denken. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak geeft de bal voor. Isling rent richting de bal. Isling schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gjokutaj met een snelle inworp. Radosny speelt de bal door. Olivato rent richting de bal. Olivato haalt uit met een fantastische trap. Buclea bokst de bal weg. Klungelig pakt Isling de bal. Isling draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kałuża komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Zaborkin passt de bal zonder na te denken. Nitti is nu in balbezit. Chyliński begaat een overtreding. Chyliński krijgt een gele kaart. Nitti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nitti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pałkus passt de bal in één keer door. Buia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogunia. Buia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pałkus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buia geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - DANFC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 63%, DANFC 37%.
Red Lions FC - DANFC 1:5