Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avantul Suseni F. C. Onesti
sezon nou pres Tactiek 3 ATT
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 21
7 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
66.3 gemiddelde waardering 68
formidable Schieten outstanding
very good Passen very good
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Caloghiru is nu in balbezit. Caloghiru geeft een hoge lob. Daar is Kopaniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vider is nu in balbezit. Vider haalt uit met een fantastische trap. Jendrysiak bokst de bal weg.

5e minuut.
Zaloga met een sublieme pass. Iovan met een sublieme pass. Pleśniak probeert naar een medespeler te passen. Črlenec is nu in balbezit. Črlenec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pleśniak met een sublieme pass. Melaschenko rent richting de bal. Met opzet legt Naumiuk zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Naumiuk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Naumiuk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Melaschenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Cacciavillano met een snel genomen vrije trap. Melaschenko kopt de bal weg. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Črlenec speelt de bal door. Melaschenko rent richting de bal. Limond tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Limond krijgt een gele kaart. Melaschenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cacciavillano neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Debesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał geeft een lange en hoge pass. Cacciavillano probeert de bal aan de voet te houden. Vider rent richting de bal. Vider haalt uit met een fantastische trap. Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Stefańczyk is nu in balbezit. Stefańczyk passt de bal in één keer door. Korytář bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørk schiet op doel. Debesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. Debesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - F. C. Onesti 0:1

26e minuut.
Cacciavillano probeert naar een medespeler te passen. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk passt de bal met de wreef. Črlenec rent richting de bal. Črlenec haalt uit met een fantastische trap. Debesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pomper verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Melaschenko de bal. Stefańczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Melaschenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Melaschenko kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Debesa probeert wanhopig de bal te grijpen. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - F. C. Onesti 0:2

31e minuut.
Bjørk rent richting de bal. Bjørk passt de bal in één keer door. Črlenec rent richting de bal. Črlenec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - F. C. Onesti 0:3

34e minuut.
Zaloga verovert de bal door een tackle van achteren. Zaloga geeft een lange en hoge pass. Toro kopt de bal weg. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - F. C. Onesti 1:3

42e minuut.
Caloghiru is nu in balbezit. Caloghiru geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vider de bal onder controle te krijgen. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avantul Suseni 55%, F. C. Onesti 45%.
Avantul Suseni - F. C. Onesti 1:3

47e minuut.
Korytář met een snelle inworp. Cacciavillano met een sublieme pass. Bjørk rent richting de bal. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Debesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Kopaniecki probeert naar een medespeler te passen. Limond bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk schiet op doel. Debesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomper begaat een overtreding. Melaschenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cacciavillano met een snel genomen vrije trap. Korytář is nu in balbezit. Bjørk onderschept slim de pass. Bjørk schiet op doel. Debesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - F. C. Onesti 1:4

74e minuut.
Cacciavillano heeft problemen om de bal te vangen. Cacciavillano geeft de bal voor. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Debesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Melaschenko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Črlenec de bal. Črlenec draait met de bal, schiet en ... Korytář probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Debesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - F. C. Onesti 1:5

78e minuut.
Kopaniecki rent richting de bal. Vider onderschept slim de pass. Iovan onderschept slim de pass. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pytlasiński geeft de bal voor. Bjørk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Limond. Bjørk raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cacciavillano neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Debesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Klungelig pakt Derungs de bal. Derungs passt de bal in één keer door. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał draait met de bal, schiet en ... Jendrysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - F. C. Onesti 2:5

86e minuut.
Caloghiru met de inworp. Dośpiał rent richting de bal. Pleśniak begaat een overtreding. Pleśniak krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Dośpiał is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dośpiał met een snel genomen vrije trap. Vider rent richting de bal. Yeditepe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vider raakt geblesseerd tijdens het duel. Vider legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - F. C. Onesti 3:5

88e minuut.
Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Limond onderschept slim de pass. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec draait met de bal, schiet en ... Debesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - F. C. Onesti 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avantul Suseni 53%, F. C. Onesti 47%.
Avantul Suseni - F. C. Onesti 3:6