Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: viitorul
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 50135
viitorul 21 Viitorul Tufa
tare Tactiek 07 biss
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 0
70.9 gemiddelde waardering 63.8
uitmuntend Schieten uitmuntend
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Lelesz passt de bal in één keer door. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor met een sublieme pass. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż schiet op doel. Domenech bokst de bal weg.

15e minuut.
Castañeda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rapacz met een snelle inworp. Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Salbert geeft een lange en hoge pass. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klontiris. Klontiris krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Stromskis met een sublieme pass. Speltdoorn kopt de bal weg. Fogsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke onderschept slim de pass. Biecke probeert naar een medespeler te passen. Stromskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Viitorul Tufa 1:0

23e minuut.
Tosun geeft een hoge lob. Biecke is nu in balbezit. Klontiris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klontiris krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Biecke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caldenteny legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Stromskis bokst de bal weg.

26e minuut.
Thon bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny onderschept slim de pass. Caldenteny passt de bal in één keer door. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Viitorul Tufa 2:0

29e minuut.
Gwiżdż kopt de bal weg. Mastorakis is nu in balbezit. Petrea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petrea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Mastorakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Bujtor met een snel genomen vrije trap. Mastorakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastorakis geeft een lange en hoge pass. Salbert onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bujtor zal de hoekschop nemen. Lelesz springt en kopt de bal. Domenech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Salomon is nu in balbezit. Salomon geeft een hoge lob. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ... Stromskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Viitorul Tufa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 50%, Viitorul Tufa 50%.
viitorul 21 - Viitorul Tufa 3:0

46e minuut.
Burulmaz komt het veld opgelopen. Fargetta komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Bujtor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jałyński kopt de bal weg. Giernatowski geeft een lange en hoge pass. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. Domenech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jałyński onderschept slim de pass. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor geeft een hoge lob. Gwiżdż springt en kopt de bal. Domenech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Gwiżdż heeft problemen om de bal te vangen. Speltdoorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Speltdoorn geeft de bal voor. Caldenteny rent richting de bal. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Giernatowski speelt de bal door. Mastorakis rent richting de bal. Mastorakis speelt de bal door. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Fogsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... Stromskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Viitorul Tufa 4:0

73e minuut.
Giernatowski speelt de bal door. Mastorakis rent richting de bal. Mastorakis probeert naar een medespeler te passen. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Kettu met een sublieme pass. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Viitorul Tufa 5:0

85e minuut.
Bujtor passt de bal in één keer door. Fargetta is nu in balbezit. Fargetta passt de bal zonder na te denken. Mastorakis rent richting de bal. Mastorakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Salbert passt de bal met de wreef. Kettu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kettu speelt de bal door. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 62%, Viitorul Tufa 38%.
viitorul 21 - Viitorul Tufa 5:0