Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Seriosii Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23320
Seriosii Elite Sport Club
91 Tactiek AfterHyb
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
66.6 gemiddelde waardering 65.9
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rayner geeft een lange en hoge pass. Szramka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Elite Sport Club 1:0

7e minuut.
Verdeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka verovert de bal door een tackle van achteren. Závodi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szramka raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dzencevičius neemt zijn aanloop. Galleguillos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Klungelig pakt Verdeţ de bal. Szramka is nu in balbezit. Verdeţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verdeţ krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Iwaszko probeert naar een medespeler te passen. Rayner rent richting de bal. Rayner met een sublieme pass. Dzencevičius is nu in balbezit. Dzencevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Pisa kopt de bal weg. Cemerikić is nu in balbezit. Rayner begaat een overtreding. Rayner krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Montico speelt de bal door. Berntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berntsen passt de bal zonder na te denken. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Montico speelt de bal door. Vlora met een sublieme pass. Szramka is nu in balbezit. Szramka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Elite Sport Club 2:0

26e minuut.
Vinčić kopt de bal weg. Rokkos speelt de bal door. Cemerikić met een sublieme pass. Daar is Serejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serejo draait met de bal, schiet en ... Yrigoyen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 54%, Elite Sport Club 46%.
Seriosii - Elite Sport Club 2:0

48e minuut.
Rauseo heeft problemen om de bal te vangen. Serejo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rauseo. Rauseo krijgt een gele kaart. Serejo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rokkos met een snel genomen vrije trap. Serejo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vinčić probeert naar een medespeler te passen. Talapa rent richting de bal. Magdziej onderschept slim de pass. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Yrigoyen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Elite Sport Club 2:1

63e minuut.
Závodi kopt de bal weg. Daar is Rayner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Montico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rayner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cemerikić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rauseo. Cemerikić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rokkos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Magdziej springt en kopt de bal. Yrigoyen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Berntsen is nu in balbezit. Rayner verovert de bal door een tackle van achteren. Rayner speelt de bal door. Dzencevičius heeft problemen om de bal te vangen. Dzencevičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Berntsen is nu in balbezit. Berntsen passt de bal zonder na te denken. Serejo rent richting de bal. Serejo draait met de bal, schiet en ... Yrigoyen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seriosii - Elite Sport Club 2:2

81e minuut.
Cemerikić is nu in balbezit. Cemerikić passt de bal zonder na te denken. Serejo is nu in balbezit. Serejo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Iwaszko de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rayner passt de bal met de wreef. Dzencevičius is nu in balbezit. Závodi is nu in balbezit. Dzencevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Dzencevičius schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Elite Sport Club 3:2

89e minuut.
Dzencevičius passt de bal met de wreef. Magdziej is nu in balbezit. Talapa begaat een overtreding. Talapa krijgt een gele kaart. Magdziej raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiacu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Magdziej springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 49%, Elite Sport Club 51%.
Seriosii - Elite Sport Club 3:2